SEGÍTSETEK. Ez miért van?
Figyelt kérdés
A telefonomon bal sarokba ahol van a térerő az felettt van egy kis G betü. És nem tudom elküldeni az sms-eimet :S Ha ez segít valamit akkor Sony Ericcson w595.-s telefon! Kérlek segítsetek!! Amiota ott van az nem tudok smst irni!2010. jan. 4. 19:55
1/4 anonim válasza:
SZAZS :D
Kérdezd a szolgáltatódat :P (vodafon,pannon,t-mobile)
2/4 anonim válasza:
Az a G betű a GPRS hálózatot jelenti, de szerintem semmi köze az SMS-küldéshez
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolso hogyan tudom azt onnan levenni*?
2010. jan. 5. 18:05
4/4 anonim válasza:
A beállítások menüben valami ilyesmit keress,hogy "kapcsolódás/adatkommunikáció/sms küldési mód" és ott a gsm-et választod. Vagy inkább a 3g kapcsolatot jelzi akkor pedig valami hasonlót keress "beállítások/telefon/hálózat/hálózat mód" ugyanúgy a gsm-et válaszd.
Remélem tudtam segíteni, üdv, z-dem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!