Samsung Galaxy Ace 3 vagy Samsung Galaxy Express?
Figyelt kérdés
Az Ace 3 45ezer, az Express 60... Megéri a drágább?2014. jún. 25. 16:53
1/5 anonim válasza:
Nem! Hardveresen majdnem teljesen egyformák, pár apró különbség van csak, de az Express annyival nem jobb, hogy megérje azt a 15 000 Ft pluszt! Az Ace 3 45 000-es ára reális, de 60-ért az Expressnél sokkal jobbakat is lehet kapni!
2/5 A kérdező kommentje:
Én is néztem hogy kb a kijelző mérete és az előlapi kamera felbontása más kicsit, de az Express-re azt írták egy tesztben hogy egyáltalán nem akad, és gyors, az Ace 3-ra csak hogy egész jó. Azért akarom lecserélni a mostanit mert állandóan akadozik, minden fél óra mire megcsinálja, így nem akarok belefutni hogy megint egy lassú telefont veszek.
2014. jún. 25. 17:05
3/5 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg Nokia Lumia 625 ?
2014. jún. 25. 17:40
4/5 anonim válasza:
Egész jó a 625,áráért a legjobb WP-s, viszont WP-sből kicsivel többért csak, 48 ezerért van HTC 8X, ami sokkal jobb, egyedüli hibája, hogy a memóriája nem bővíthető (amúgy 16 GB), nem tudom, hogy ez neked mennyit számít. Egyébként a WP egy eléggé korlátozott rendszer, Androiddal sokkal több dolgot tudsz csinálni! Ha netán mégis maradnál Androidosnál, akkor 60-ig a Huawei Ascend G700 a legjobb, vagy még az LG Optimus L9 II is szuper!
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy az Android "szabadabb" de igazából ebből én semmit nem használtam ki :) ezért "nem félek a WP-tól" :) köszi a választ!
2014. jún. 26. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!