Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 3G vs. IPhone 3GS....

IPhone 3G vs. IPhone 3GS. Megéri a drágább?

Figyelt kérdés

Megéri az újabb fajta (3GS)-t venni a régebbi helyett?

Mennyivel gyorsabb? Kinek milyen tapasztalata van?

2010. jan. 4. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
A 3g-nél jobban megéri, de az iphone alapból nem ér annyit, amennyiért adják.
2010. jan. 4. 17:41
 2/6 anonim válasza:
nagyon midenegy melyiket veszed meg 2010 június ban jön az iPhone 4G.:)
2010. jan. 4. 17:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Iphone nem éri meg az árát, ha valakinek van pénze 3g-re, akkor biztos van 3gs-re is. A gyorsaság internetezésnél, játékoknál és a kijelző forgatásánál tűnik fel leginkább. Úgyhallotam, hogy fognak majd csinálni olyan játékokat amik csak 3gs-n fognak jól futni, a régebbiken akadni fog a grafika miatt. Nekem angliából hoztak egy 3gs 32gb iphonet szinte ingyen, így már megérte megvenni.
2010. jan. 4. 17:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Eay-en nézegettem használtan, ahogy látom Magyarországon csak a T-Mobile-nál kapható előfizetéssel, ami jóval drágábban jön ki az ebay-es, jailbreakelteknél. Forintba átszámolva a 3GS 30-40 ezerrel drágább, azaz amígy a 3G-t 90-100ezer ért kapom meg, a 3GS kb. 120-130 ezer. Hát én már tényleg nemtudom mi éri meg.
2010. jan. 4. 20:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Olvasd el ezt a tesztet és választ kapsz a kérdésedre,hogy mi a különbség: [link]
2010. jan. 5. 00:44
 6/6 anonim válasza:
Hát szerintem annyi pénzért amennyit iPhone-ért elkérnek tudsz sokkal jobb teelfont is venni, ottvan például a Samsung i8910 Omnia HD. Nekem ilyen van jelenleg. Miután meglett összehasonlított haver iPhone-jával, hát...sztem sokkal jobb az Omnia.
2010. febr. 1. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!