Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Reggelre már második napja...

Kristóf1212 kérdése:

Reggelre már második napja hibás a telefonom (Sony Xperia Z)? Segítség!

Figyelt kérdés

Új a telefonom 3 napja vettem (sonyxperiaZ), szoftverfrissítettem tehát a legújabb szoftver van rajta.

Már 2. napja reggelre "megbolondul". Első nap reggel kikapcsolta magát éjszaka és csak egy gombkombinációval tudtam bekapcsolni. Ma reggel pedig amikor feloldottam akkor folyamatos villogásba kezdett (folyamatosan feloldotta magát). Már gyári adatokat visszaállítottam rajta egyszer de a belső tárhelyet nem töröltettem. Ráadásul magától merül akkor is amikor le van zárolva. Segítőkész válaszokat várnék , előre is köszönöm!

2014. jún. 24. 13:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Telefonon és wifin keresztül frissítetted a szoftvert?
2014. jún. 24. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen. De miutan ujrainditottam működött rendesen , csak már másodjára reggelre őrül meg.
2014. jún. 24. 23:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Értem, de nem szabad telefonról frissíteni hanem gépről kell.
2014. jún. 25. 04:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Töltsd le a Sony Update Service programot, és arról frissítsd, de előtte mentsd,le a cuccokat SD-ről, mert kitöröl mindent.
2014. jún. 25. 04:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!