Nokia lumia 1520 kijelzőcsere?
Szaisztok4 Leesett a Nokia limua 1520-as az asztal szélére, és az oldalával koccant. Tulajdon képen a kijelző működik. Szép a kép, meg minden. Semmi repedés külsőleg. De a navigációs gombok. És a kijelző asó 1 cm-e nem érzékel. Olyan mintha a digitizerel lenne valami.
Valaki meg tudná nekem mondani hogy ennek a cseréje mennyibe kerülne? Vagy legalábbis megközelítőleg.
Menj be egy Nokia Care üzletbe, vagy hívd fel őket, ők pontosabbat tudnak mondani.
Feltételeztem, hogy garanciás a készülék, ezért ajánlottam a Nokia Care-t, mert akkor egy forintba sem kerülne, és a garancia is megmarad
Nem garanciás a készülék. De már bevittem. Meg is csinálták. Ki kellett cserélni a kijelzőt. 55 ezer ft volt.
Így is úgy is a szakszervízbe vinném. 200 ezres telefonnál nem játszok mindenféle zug szervizekkel.
Drága volt, de tuti működik.
Kevinko21!
Igen megcsinálják, csak vidd magaddal a vételi bizonylatot/számlát/blokkot, hogy igazold a vásárlást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!