Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rendeltem online egy készüléke...

Rendeltem online egy készüléket domino surf díjcsomaggal, ahhoz jár egy új szám, de én a régit szeretném megtartani, ez lehetséges szerintetek?

Figyelt kérdés
Tehát hogy a domino surf díjcsomag majd a régi számomra vonatkozzon?

2014. jún. 23. 16:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Az új számodat átváltod valami olyan csomagba, ahol nincs időszaki díj, s innentől kezdve ezzel a SIM kártyával nem is foglalkozol. Majd a régi számodat átváltod Domino Surf tarifacsomagba.

(Meglévő SIM kártya mellé kérhetted volna az új készüléket SIM nélkül.)

2014. jún. 23. 16:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Ez hogy működik? A telefont így tudtam megrendelni hogy domino surf díjcsomaggal és nyilván jár hozzá új szám is, de szeretném a régit.

Kerül ez valamibe ha a régit akarom használni?

2014. jún. 23. 17:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Egyszerűen a régi SIM-et rakod bele, és azzal használod. Természetesen ettől még a régi tarifacsomagja nem fog megváltozni, ezt az ügyfélszolgálattól tudod kérni (és független a készülékvásárlástól).
2014. jún. 23. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!