Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok, meik jobb?

Mit gondoltok, meik jobb?

Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem egy Nokia lumia 520 at de nagyon nem vagyok megelégedve vele.Arra gondoltam hogy veszek egy Sony xperia M telefont.mit gondoltok, Megéri?

2014. jún. 23. 15:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Pedig kiadták 512 MB RAM-osokra is, talán próbáld meg még az Egyesült Királyságot is... de hogy ezért váltani egy másik telefonra (ami viszont kétszer sem biztos, hogy az alapvető feladatokat el tudja megbízhatóan látni, és szoftverfrissítést már nem kap... hát nem tudom).
2014. jún. 23. 21:09
 12/15 anonim ***** válasza:

Van pár ismerősömnek még 2 munkatársamnak is 520-asa.

Egyáltalán nem igaz, hogy nem lassul be, ha sok app van rá telepítve...

2014. jún. 24. 11:23
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem a játék miatt akarok cserélni,hanem mert nem vagyok megelégedve ezzel a telefonnal.És nem lassul be sok appal sem.
2014. jún. 24. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Sok appal az enyém se lassul be, pedig az csak egy xperia L
2014. jún. 24. 14:50
 15/15 anonim ***** válasza:
viszont az 520 és az L is belassul jónéhánytól, de ezek nem játékok, hanem olyanok amik a háttérben is futnak szolgáltatásként...
2014. jún. 24. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!