Melyiket vegyem meg a Samsung Galaxy S4 vagy Sony xperia z1 compact? Kérlek indokold meg a döntésedet.
Inkább Oppo Find 7.
A Galaxy S5 szintjén van tudásban, de az s4 és Z1 Compact árán van.
Galaxy S4.
A xperia telefonok többsége rossz minőségű, a képernyőjük besárgulhat.
Az S4-en gyakrabban frissítik az androidot, és olyan anyaggal van bevonva a hátulja, amin nem látszik meg, ha leejted, és ezáltal összekarcolod.
első vagyok:
"A xperia telefonok többsége rossz minőségű, a képernyőjük besárgulhat."
Igen, többségének rossz minőségű, a Z1C-ben azonban már kiváló minőségű IPS panel van. A besárgulás meg már 2,5 éve volt, azóta szerinted nem javította a Sony a hibát? (Megjegyzem egyesek hánynak az AMOLED-től, ami az S4-ben van, túlszaturáltak a színek, és pont az AMOLED kijelzők hajlamosak beégni).
"Az S4-en gyakrabban frissítik az androidot"
Mindkettőn 4.4.2 van, hülyeség, hogy gyakrabban frissítik, mert a Samsung pont az a gyártó, aki nagyban leszarja a modellek frissítéseit.
"olyan anyaggal van bevonva a hátulja, amin nem látszik meg, ha leejted, és ezáltal összekarcolod"
Ezt a marhaságot hol olvastad? A Z1C hátlapja full üveg, brutál minőségi érzést kelt. Ha leejted, bármelyik telefon eltörik, ennyi.
A Z1C többi előnyét pedig már részleteztem az első hozzászólásomban, az ott lévő összes dologban jobb, mint az S4...
"A Z1C hátlapja full üveg, brutál minőségi érzést kelt."
Hát nem. Csak az ázsiai változatnál maradt meg az eredeti elképzelés, nekünk, nekem csak a műanyag maradt, ami karcolódik rendesen (én vettem rá fóliát, elől meg van gyárilag, igaz, ott tényleg üveg van).
Ez hülyeség, hogy a Z1C hátlapja csak az ázsiai verzióban maradt üveg. A kialakítás minden terméknél azonos, így minden Z1C hátlapja üvegből van.
Nem vagyok okosabb, mindössze több észérvet tudok felhozni a Z1C mellett. És hidd el, nekem is sok közöm van a telefonokhoz.
Hát ezt nem értem, én bementem a media market-be, és megnéztem. Ami ott volt kiállítva az üveg hátlapos volt. Ez 100 % . És, mobilarena szerint is üvegből készült a hátlap.
Ez nektek hol üveg?
Valamelyik nap volt a kezemben egy, és nem üvegből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!