Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Sony Xperia J-t venni?

Megéri Sony Xperia J-t venni?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert most egy nagyon béna Samsung Champ telefonom van, ami már sms írásnál is felbosszant, és szeretnék váltani. Nem kell a legjobb, nincs szükségem 16 GB tárhelyre, meg 13 Megapixeles kamerára, csak néha jó lenne egy e-mailt elküldeni vagy letölteni pár hasznos alkalmazást. Mennyire megbízható az Xperia J? (Sonyn kívül mást nem nagyon szeretnék)
2014. jún. 21. 17:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Kicsit régi modell már, megjelenésekkor is egy elég elavultnak számító telefon volt és még az ára is magas volt. Nem tudom mennyit szánnál rá de biztos akad jobb telefon is ennél.
2014. jún. 21. 18:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Előfizetéses kedvezménnyel venném 20.000-ért, vagy van Xperia L 30.000-ért. Ennél többet most sajna nem tudok rááldozni. Az jobban megérné?
2014. jún. 21. 18:33
 3/5 Saavedro ***** válasza:
Az Xperia L 20szor jobb, ha nem 100szor. Azt vedd!
2014. jún. 21. 18:39
 4/5 anonim válasza:
Ha a két telefonban gondolkozol, mindenképp az L-t vedd. Közelébe sem ér a J, szerintem amikor bejött, akkor is jóval magasabb volt az ára, mint amennyit ért, semmiképp se ajánlanám. Viszont én az L mellett döntöttem és nagyon meg vagyok vele elégedve, nem csúcskategória természetesen, de amit tudnia kell, azt jól tudja.
2014. jún. 21. 18:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, meggyőztetek, köszönöm szépen! :)
2014. jún. 21. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!