Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Tudom, hülye kérdés, de...

Tudom, hülye kérdés, de legalább egyszerű: a facebookos mobilchattel hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Nincs okostelefonom, így nem tudom, hogy hogy lehet az, hogy vki órákig (5-6 óra) elérhető legyen fb chaten mobilon, mármint feltételezzük, hogy ténylegesen nem bámulja a mobilját órákon keresztül. De ha pl. telefonál, sms-t ír stb., akkor attól még fenn lehet, igaz? Még milyen oka lehet? És ha mondjuk, beteszi a táskájába a telót, akkor is fenn maradhat chaten? Vagy akkor ki kell lépnie a chatből meg a fb-ból? Bocsánat, ha nagyon hülyeség, de sosem volt okostelefonom, és nem tudom, hogy van ez. :S
2014. jún. 21. 11:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen, fenn lehet. Engedélyezi a chatet, meg aktív az adatkapcsolat akkor megkapja az üzit bármikor. Ennyi. Nem kell konkrétan fenn lógnia a facen, mert a tel jelezni fog. Pl a wp nek egész korrekt a kapcsolatok menüje, ahol a fészt frissíti neked, meg ha írjak jelez stb...
2014. jún. 21. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!