Belső memóriát hogy lehet lementeni számítógépre?
Figyelt kérdés
Xperia z1-m van sajnos kikapcsolt és azóta sem tudom bekapcsolni de a belső memóriájában vannak képek amik fontosak lennének.Hogy lehetne ebben az állapotban kimenteni a képeket?2014. jún. 21. 09:38
2/7 anonim válasza:
Töltésre sem reagál? Akksi ki-be ha kivehető? Ha nem, akkor a hangerő fel + a bekapcsológombot nyomd a rezgésig. Ha fél perc után sincs rezgés, akkor elég nagy a hiba.
Egyébként az Xperia P telefonomat alapul véve: nincs és nem tehető bele memóriakártya, belső tárolóban vannak a dolok. De ez a tároló külön területen van mint a rendszer, így hiába telepítem újra, nem törlődik sosem. Ha sehogy sem bírsz életet lehelni belé, megpróbálhatod újratelepíteni, ha szerencséd lesz, meglesznek a képek. Kikapcsolt telefonról nem fogod tudni leszedni a képeket.
3/7 anonim válasza:
Magától pedig nem csinál ilyet egy telefon...
Ha betégláztad, akkor nyugodtan telepíts új rendszert, az adataidnak már úgyis lőttek.
4/7 A kérdező kommentje:
Sajnos be sem lehet kapcsolni a telefont és csak egyik pillanatról a másikra csinálta.Nem tudok semmit sem csinálni se root-olni sem újból telepíteni(mondjuk ehez a részhez nem értek).Nekem már csak a képek kellenének róla.
2014. jún. 25. 10:47
5/7 anonim válasza:
TeamViewer távvezérlés? Megpróbálom működőképessé tenni a gépeden keresztül a telefonod. Jobb ötletem egyelőre nincs.
6/7 A kérdező kommentje:
Már így is próbáltam
2014. jún. 25. 20:40
7/7 anonim válasza:
Töltésre reagál? (Ezt a kérdést figyelmen kívül hagytad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!