Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akai glory 02 vélemények?

Kleptomanitic74 kérdése:

Akai glory 02 vélemények?

Figyelt kérdés
egyik barátom ajánlotta ezt a mobilt. szerintetek ez megéri a pénzét vagy nem éppen jó mobil?
2014. jún. 21. 06:17
 1/6 b95 ***** válasza:
Nem éppen jó mobil, és akkor nagyon visszafogott voltam.
2014. jún. 21. 08:49
 2/6 anonim ***** válasza:
AKAI inkább maradjon a hi-fi és egyéb műszaki cikkek gyártásnál (bár abban sem volt éppen túl jó)...
2014. jún. 21. 12:53
 3/6 b95 ***** válasza:

#2:

Viszont a mostani Akai-nak semmi köze a régi Hi-Fi gyártó vállalathoz.

Az megszűnt, és egy kínai cég szerezte meg a márkanevet, akik most kezüket-lábukat törik azért, hogy maradéktalanul lerombolják a márka értékét. :D

2014. jún. 21. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
NA ezt nem tudtam, köszönöm az infót :D
2014. jún. 21. 14:52
 5/6 Botond48 válasza:
Szerintem hibátlan telefon nekem soha nem fagyott le, addig amígf el nem lopták :-/ Sajnos ellopták, nekem egy Akai Glory 01 5850 -es telefonom volt, most egy Glory 02 - est szeretnék venni! :-)
2014. szept. 5. 23:04
 6/6 anonim válasza:

Nos..., a keszulek tele van apro, de annal idegesitobb hibakkal.

A kijelzo csapnivalo betekintesi szoggel rendelkezik, millimeternyi mozgatastol atmegy negativba es baromira tukrozodik, videot es fotokat nezni csakis egyedul tudsz rajta, a melletted levo csak szinfoltokat lat az egeszbol!

A menu ikonjai nem rendezhetok, nevjegyhez fenykepet az istennek nem akar csatolni, a kameraja esetleg egy 10 evvel ezelotti mobilban allta volna meg a helyet, mintha nem is lenne... Gyenge vaku, ugyanolyan sotet a hasznalata mellett a foto, mint nelkule.

A telefonkonyv hianyos es nagyon rossz kezelni, a nagyobb micro sd kartyakat rendszerint hibasnak tekinti.

Az osszerakasi minoseg es az anyaghasznalat kivalo, az akkumulator uzemido a 2000 mA ellenere is megfelelo, akar masfel napos uzemidot is produkal. A beszed minosege tiszta, a hangero viszont eleg halk es zeneileg ertekelhetetlen, mind a minoseg, mind a hangero, fulessel es anelkul egyarant.

A rajta futo rendszer meglepoen gyors es stabil annak ellenere, hogy csak 512 MB rammal van ellatva.

Osszegzes keppen a keszuleket egy valamihez tudom hasonlitani: amikor egy felsokategorias Mercedes kasztniba egy Opel Corsa motorjat es felszereltseget epitik be.

Az ara miatt azonban nem is vartam tobbet tole, szoval a gyors hasznalatot, a hosszu uzemidot es a stabil rendszer kovetelmenyeit teljesiti.

2014. nov. 18. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!