Sony ericson x8on nem lehet letörölni az alkalmazásokat?
Figyelt kérdés
Légyszi segítsetek,a telefonom vissza állítottam gyári beállításokra és vannak valami játékok,nem tudom sehogyse letörölni,letöltöttem az astro-t de az nem indul el..valami ötlet? Előre is köszi.2014. jún. 20. 19:08
1/1 Syruss válasza:
Nekem is x8-om van, és igen, csinál hülyeségeket, memo kártya van benne gondolom, na most vannak alkalmazások amiket nem szabad kártyára telepíteni mert nem indulnak el viszont az Astro nem ilyen mert nekem is van fent, azzal kapcsolatban nem tudok segíteni
Törölni pedig úgy tudsz hogy belépsz a beállításokba (nálam bal gomb amikor kezdőképernyőn vagyok és settings)
/alkalmazások kezelése/ és ezen belül rámész amelyiket törölni szeretnéd/ eltávolítás
ha nem találod vagy valami oknál fogva nem jó akkor írj privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!