Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade III. Nem kapcsol be!?

ZTE Blade III. Nem kapcsol be!?

Figyelt kérdés

Egyik nap rettenetesen lassú volt ezért gyorsítottam a memóriáját egy programmal, aztán kb fél óra múlva megint belasult pedig felvolt töltve, gondoltam újra indítom... Aztán kikapcsoltam vártam egy kicsit és újra bekapcsoltam ám ekkor csak az android feliratig töltötte be és vagy 1 órán keresztül azt töltötte de maga a mobil nem kapcsolt be.

Próbáltam mindenhogyan kiszedtem belőle a sim és a memória kártyát is megtöröltem őket kicsit belefújtam a helyükre de semmi, kártyaolvasóval a memória kártyát töredezettségemntesítettem de semmi... kb 3 napja ezt csinálja...Valaki tudna segíteni hogy mi lehet a baj és hogy mit lehet vele tenni? (maga a telefon kb 1 éves, jó állapotú)

2014. jún. 20. 18:38
 1/5 anonim válasza:
Vidd szervízbe....jobbat nem tudok,ott majd úgy is segítenek:D
2014. jún. 20. 18:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát csak nemszeretnék fizetni érte jobban megérné egy új telefon mint hogy ezt javítsák az utóbbi időben rettenetesen kezdett sz*rakodni
2014. jún. 20. 18:58
 3/5 anonim válasza:
Akk meg mond anyucinak...tuti vesz újat:D
2014. jún. 20. 19:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Még megvan rá a 2 év garancia :D
2014. jún. 20. 19:05
 5/5 bp1985 ***** válasza:
Ha garanciás, akkor miért nem adod be????????? Beviszed, a tmx "szakemberei" berhelnek rajta valamit, de lesz más hibája. Olyat még nem csináltak, hogy hibamentes legyen a kiadott készülék.
2014. jún. 20. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!