Hogy tudnek aktivalni egy kulfoldi iphone 5 telot?
Figyelt kérdés
Sajna nincs hozza simem, es a telo fuggo... Rsim se mukodott.. Valaki valami?2014. jún. 20. 01:38
1/11 Tengor válasza:
Szerezz hozzá működő SIM-et v. függetlenítsd ki!
Megbízható helyről jutottál hozzá? Nem lehet letiltva?
2/11 A kérdező kommentje:
Ebayen vettem mexicoban. fogalmam sincs., amikor bekapcsolom csak annyit ir kezdjem el az aktivalast es a berakott simre hogy nem megfelelo.. Hol tudnam függetleníteni?
2014. jún. 20. 10:07
3/11 anonim válasza:
így konkrétan sehogy nem tudod. meg kéne tudni, egyáltalán milyen függő pontosan, van egy oldal, aminek most nem jut eszembe a címe, ott lehetne tulajdonképpen, viszont nem minden szolgáltatót támogat, illetve eléggé drága, szóval az csak kb. úgy éri meg, ha mondjuk 20ezerért vetted volna a telót(mert kb. ilyen 40-50ezres nagyságrend, szolgáltatótól függően).
4/11 A kérdező kommentje:
Ilyjjnye az jo sok, 32ert kaptam meg... Iusacell fuggomazt mar megtudtam.
2014. jún. 20. 22:55
5/11 anonim válasza:
Cseréltesd ki az alaplapot akár függetlenre, akár valamilyen függőre. Nem nagy költség, hiszen a régi alaplapot eladhatod, és utána már csak maximum 10-15000Ft-ba fog kerűlni, mindennel együtt. Szerintem ez a legkönyebb út.
6/11 Zakathol válasza:
#5: És ugyan ki venne meg egy használhatatlan alaplapot? 5forintot sem ér egy függő, lehet hogy letiltott alaplap.
7/11 anonim válasza:
így van, plusz az sem lehet 100%-ban biztos, hogy amit vesz alaplap, az működőképes.
8/11 anonim válasza:
Éppen ezért vegye megbízható helyen. És azért ér az is valamit, és simán lehet, hogy kéne valakinek egy külföldi alaplap. Amerikbán is árulnak magyar függő alaplapot, megis elkel.
9/11 anonim válasza:
Amúgy meg 30000Ft-ért lehet venni egy új függő alaplapot, ami persze magyar függő.
10/11 A kérdező kommentje:
Ha esetleg konkret helyet is tudnatok mondani megköszönnem
2014. júl. 9. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!