Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?...

Milyen telefont vegyek? Samsung Galaxy S5, vagy Sony xperia Z2? Csak ez a 2 telefon jöhet szóba! Összeségében melyik jobb? Esetleg valamelyik vmivel többet tud? Ha igen mivel?

Figyelt kérdés

Melyik marad tovább jó telefon? Telefonba márkailag melyik jobb Samsung vagy Sony?

Előre is köszi válaszaitokat.

2014. jún. 19. 23:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
20%
A Samsung 140.000 ezer alatt szar csak, de itt nem olyan telefonról van szó! Én régen a Sony-t szerettem (telefon: xperia z), de lecseréltem tavaly egy Samsungra (Note 3), és teljesen meg vok vele elégedve, legközelebb is Samsungot veszek! Ja és az elsőhöz szólnék, az s5-ben is van energiatakarékos mód, és super power saving (képernyő fekete-fehér, felesleges alkalmazások letiltva stb.). Több lehetőség, luxus van aSamsungba (pl. Ujjlenyomatleolvasó, smart stay stb.). Szóval szerintem megveheted a Samsungot!
2014. júl. 7. 21:53
 22/29 anonim ***** válasza:
az ujjlenyomatolvasó csak parasztvakítás. Ha már mindenáron arra hivatkozol, legalább úgy tedd hogy az rendesen működik. Tesóm 5S-én rendesen működik, viszont a haverom S5-jén nem megy. Én Z3-at akarok majd venni, ha kijön ősszel
2014. júl. 7. 22:06
 23/29 Saavedro ***** válasza:
0%
Az S5 ujjlenyomat-olvasója tényleg rosszabb az 5S-hez képest.
2014. júl. 7. 22:57
 24/29 anonim ***** válasza:
Valóban hogy rosszabb nála, de azt tudjátok, hogy a samsung gyártja, az iphone-ba a processzort!!?
2014. júl. 8. 10:42
 25/29 anonim ***** válasza:

Itt egy szöveg szintén a gyakorikérdések egyik válaszolójától, igazat mond, nagy iPhone fanok:

iPhone-ba kb semmit sem gyárt az Apple, hisz nem gyártó cég, hanem inkább szoftveres. Így külsős cégeket bíz meg bizonyos alkatrészek legyártásával, ez teljesen normális. Pl. iPhone 5-be is a kijelző ha jól emlékszem LG-től volt, a SoC Samsung, az aksi Sony, és még lehetne sorolni a márkákat.

2014. júl. 8. 10:45
 26/29 anonim válasza:
Z3 :)
2015. jan. 12. 23:36
 27/29 anonim ***** válasza:
S5, nekem lesz még 2 hónap ès 1 éves. Azóta SOHA nem szívtam vele, és fagyásról viszont nem is hallott. 8-nak igaza van, "mielőtt elinditod a szád/kezed/ujjaidat, előtt tedd sebességbe az agyad"!
2015. jún. 17. 19:05
 28/29 anonim ***** válasza:

azért van egy dolog amiben a 16-ik válaszolót megcáfolnám miszerint a SONY olcsóbb de ugyan az mint a SAMSUNG még véletlenül sem ugyan az mondjuk ott van a SONY Z3+ ami valójában Z4 a Z3+ és a Z4 egy dologban tér el egymástól a Z3+ egy SIM kártyás a Z4 kettő, és ott van mondjuk a SAMSUNG GALAXY S6 miben jobb a SAMSUNG a SONY tól ? a QHD kijelzőben de ott is a nagyobb felbontásban mert bár a SONY FULL HD kijelzővel rendelkezik de azért a színek egy a SONY állttal fejlesztett TRILUMINOS

X-Reality Technológiával ellátott kijelzőnek sokkal élethűbb színeket adnak vissza mint mondjuk a SAMSUNG SUPER AMOLED kijelzője amin azért a színek nem kicsit vannak el túlozva nem olyan élethűek a színek egy SAMSUNG AMOLED kijelzőn mint mondjuk egy SONY TRILUMINOS X-Reality kijelzőn, és a SAMSUNG még egyben jobb a saját fejlesztésű processzorának köszönhetően picit gyorsabb az S6 de tényleg csak picit de ez minden ezzel szemben a SONY mit ad ? ad lehetőséget memória bővítésére micro SD kártya használatával maximum 128 GB tárhelyünk lehet + az alap 32 GB belső tárhely amiből az ANDROID 5.0.2 Lollipop azért jócskán elvesz majd 10 GB-ot de így is marad még több mint 20 GB belső memória marad a képeknek,videóknak,játékoknak stb de + még ott az Online tárhely SAMSUNG esetében van 32 GB belső tárhely amiből az ANDROID szintén kitulajdonít magának rendesen jó pár GB-ot marad az Online tárhely amiért később fizetni kell és akkor már elő jön az a negatívum hogy nincs tárhely bővítésre mód a SAMSUNG esetében és amiben még jobb a SONY S6 a SONY Xperia Z3+-tól az az ujjlenyomat olvasó ami a SONY Z3+-ból még kimaradt viszont csak ebben a három dologban jobb az S6 a Z3+-tól mert a SONY nál a Tárhely bővítés adott 128 GB-ig,kisebb a kijelző felbontása de a színek élethűek,jobb a kamerája a SONY-nak azért az észrevehetően jobb a SAMSUNG-hoz képest,a sztereó hangzása is minőségibb az S6-hoz képest,víz és por álló és van benne RDS FM rádió nagyobb akkumulátor hosszabb üzemidővel és nem melegszik annyira a Z3+ mint mondják 4K videózásnál melegszik legjobban de így is hosszabb videót lehet vele rögzíteni mint az S6 esetében,én szoktam játszani a SONY Xperia Z3+-on a Need For Speed No Limits-el és ott is langyos pedig tokban van úgyhogy az az állítás hogy tojást lehetne sütni a hátlapján játék közben na ez az állítás egyáltalán nem helyt álló nyilatkozat vannak telefonok amik ennél sokkal jobban melegszenek 4K videózásnál mint fentebb írtam ott melegszik de mégis hosszabb videót tudok vele rögzíteni mint mondjuk S6-al, de mivel rengeteg helyet foglal el egy 4K-s videó úgy kb 10 perc 4K-s videó körülbelül 4 GB-ot vesz el a telefonunk tárhelyéből így kevesebb az esélye annak hogy mondjuk egy S6-al több 4K-s videót fogunk készíteni a helyhiány miatt annak meg semmi értelme nincs hogy mondjuk egy külső HDD-n tároljuk a 4K-s videónkat ha mondjuk nincs Ultra HD 4K-s megjelenítőnk,összegezve a SONY telefonok masszívabbak kiforrottabbak több mindenben jobb a SONY Z3+ a SAMSUNG S6-tól mint fordított esetben itt egy össze hasonlítás a két telefon specifikációjáról bár ezt bárki meg tudja nézni saját maga is de azért én be linkelem elősször jöjjön a SONY Xperia Z3+ [link] ez meg a SAMSUNG GALAXY S6 [link]

2016. febr. 11. 18:59
 29/29 anonim válasza:
Saját tapasztalatom: Vettem egy Samsung Grand Prime-t, 3 napon belül kétszer lefagyott, úgy, hogy az akkut ki kellett venni. Vissza is vittem, és vettem helyette egy Sony M4-et, az 3 hónap alatt egyszer fagyott le
2016. márc. 26. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!