1/6 anonim válasza:
Nem ismerem azt a telót, pedig a legtöbb márkát pedig igen. Ez mit mond el?(az én véleményem szerint)
3/6 anonim válasza:
Európában igen, Kínában valószínű nem annyira.
4/6 anonim válasza:
Kínai telefonok közül az ismertebbek közé tartozik, de egyébként noname.
5/6 anonim válasza:
Nem noname márka a Doogee. Bár errefelé nem sokan ismerik,de a kínai márkák közül a legjobbak közt van.
6/6 dodi1881 válasza:
Itt még nem igazán ismerik. Én elégedett vagyok a doogee Latte telefonommal. Ár-érték arányban kiváló. És míg nem noname telefonokról is gyakran hallani, hogy egy hét után lefagy, vagy még hamarabb és szervízbe kell vinni, ezzel nem volt még ilyen gondom. Le is ejtettem már többször, de szerencsére meg sem kottyant neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!