Használt Iphone vásárlásnál mire kell ügyelni?
Arra, hogy nem-e hamisítvány, és, hogy minden funkciójuk jól megy, nem fagy stb.
Szóval, úgy tudod könnyen észrevenni, ha hamisítvány, hogy átvizsgálod magát a telót, lassú lesz, az anyaga nem üveg/fém lesz, hanem műanyag kb. Másrészt, a képernyőjük a hamisítványok képernyője elképesztően rossz minőségű, és elég fehér. Itt egy példa.
[link] Ez egy Iphone 4.
[link] Egy iPhone 5.
Ja, és ha rádugod az Itunes-ra, akkor nem fogja felismerni és nem valószínű, hogy micro vagy nano sim megy bele.
Térjünk át a funkciókhoz. Nézd meg, hogy megy-e minden rajta, wifi, mobilnet, képernyő, bluetooth, gombok, hangszórók, mikrofonok. Ennyi kb.
A valódiságot egy serial számmal le lehet ellenőrizni, az apple honlapján, ha jól tudom.
Olyanokra gondoltam, hogy vásárlás után ne tudják letiltani, vagy zárolni a telefont, esetleg beleturkálni.
Nem nagyon vagyok tisztában az apple dolgokkal és nem akarom megszívni, ha esetleg vásárolok egyet.
De azért köszönöm a válaszod, ment a zöld :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!