Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az érintőképernyős telefonokna...

Az érintőképernyős telefonoknak nem romlik el az érintőképernyő elég hamar?

Figyelt kérdés
Itt is az LG KP 502 érdekelne, esetleg tapasztalatok :)
2010. jan. 3. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is most vettem érintőset (igaz nem LG-t, hanem nokia 5530at) de szerintem bírni fogva. Ezt azért gondolom, mivel spec. nekem 2 év full garancia van rá, tehát valószínű hogy nem adnának rá ennyi garanciát ha bedöglene gyorsan.

LG-re nemtom mennyi gari van, bár én a nokiában jobban bízok.

2010. jan. 3. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem sony ericsson p990i-m van,ezt is használtan vettem és már vagy 2 vagy már több mint 3 éves is lehet nem tudom pontosan de nincsen vele semmi bajom tökéletesen működik
2010. jan. 3. 17:41
 3/5 anonim válasza:
Nekem LG502-m van és szerintem nem romlik el. Elsősorban nem ütögetni kell :) Egy csomó ismerősömnek van LG KP990 asszem, de lehet nem ez és bírjaigaz, hogy drágább volt, de az LG színvonala nagyon sokat javult. Régebben nem vettem volna, de már felveszi a versenyt a nokiával vagy a sonyval. Nyugodtan vedd meg, mert árában is nagyszerű, de még tudom ajánlani a samsung S5230 A t-mobilnál hasonló árba vannak. és ez is nagyon jó. És mindkettőben a giroszkóp nagyon jó!!!! Remélem segíthettem.
2010. jan. 3. 17:59
 4/5 anonim válasza:
Nekem LG KP 501 van.Semmi baj az érintőképernyőjével,én nagyon szeretem:)
2010. jan. 3. 18:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönm szépen :)
2010. jan. 5. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!