Clean master batteri doctort mennyire felesleges/érdemes rátenni androidos telefonra? Nem fogyasztja jobban az aksit?
Nem ismerem az alkalmazást, de megnézve a funkcióit, ezek kifejezetten ártanak a telefonnak:
"- Task Killer kills tasks with one click!
- Kill apps when screen is off!"
Ezek semmit sem érnek:
"- Accurate battery remaining time!
- Accurate charging remaining time!
- Battery temperature!
- Charging Tips!"
Így a következők maradtak:
"- Disable unnecessary apps that drain your battery!"
Ezt ha jól megcsinálták akkor jó is lehet, de sokkal jobb alternatíva rá a Greenify, azt meg meg sem közelíti.
"- Schedule power saving modes for work/class/sleep and more!"
Ez nem tudom pontosan hogy működik meg mit csinál, tippre automatizálja, hogy alvás közbe kikapcsol bluetooth-t/wifi-t meg minden amit tud és ilyenek. Ez nem rossz, de manuálisan is csak 2 pillanat megcsinálni.
"- Unique 3 Stage Charging system!"
Ez fogalmam sincs mi lehet, de nem az aksit védi, hanem valamit a töltéssel csinál, az meg szerintem annyira nem fontos.
"- Wifi/Data/Bluetooth toggle!
- Brightness control!"
Ezt Android gyárilag is nagyon egyszerűen tudja.
Szóval én a helyedben elfelejteném, Clean Master is már lassan bloatware kategóriába sorolható, nem csinálnak jó alkalmazásokat ez a csapat.
Ha aksiból a maximumot akarod kihozni, akkor root és Greenify, ez a legegyszerűbb és egyben a legjobb, leghatékonyabb megoldás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!