IPhone 4s-nél hogy lehet beállítani az apple ID-t?
Figyelt kérdés
Szerintem csak olyan vállalkozzon a kérdés megválaszolására akinek van egy kis türelme mert igencsak szőke vagyok és nekem túl okos ez a telefon. Írhattok privátban is!!! :) Ja és mivel lehet letölteni alkalmazásokat, Mert mindenhol az Apple ID-met kéri és olyan nekem nincs... egyelőre ... :D2014. jún. 18. 18:46
1/5 Zakathol válasza:
Létre kell hoznod először egyet - aka regisztálnod kell.
Ha az megtörtént, akkor ahol kéri az Apple ID-det, oda beírod.
2/5 anonim válasza:
Én ezt utáltam az iPhone-ban... Olyan bonyolult. Ahhoz hogy bármit letölts kelleni fog az Apple ID. Én azt csináltam, hogy az iPhone böngészőjében kerestem az Apple ID-t és találtam egy oldalt, ahol ugyanazok a kérdések vannak csak magyarul. Úgy meg már egyszerű : )
3/5 Zakathol válasza:
#2: Ez bonyolult? :D Minden oprendszernél kell egy fiókodnak lennie. Androidnál Google, WP-nél Microsoft... Ne viccelj már...
4/5 A kérdező kommentje:
nekem eddig Android volt , ott is kellett gmail fiók... Apple Id nekem ha 101 évet írok be akkor is azt írja: nem éred el a megfelelő korhatárt. ( azért mert az elején állítottam be keveset vagy miért?) de megnézem az oldalt :D
2014. jún. 18. 18:58
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!