Miért nem változik a menüje?
Egyrészt vagy nem arra a telefonra való (ez is megtörténhet a kiírás ellenére, nekem is volt már ilyen), vagy alapból olyan gagyi téma h maradtak az ikonok mert a készítő nem foglalkozott vele... Én a te helyedben a Theme Creator-ral csinálnék saját témát... sok sikert, remélem tudtam segíteni...
Rolko
De nem csak egy témával csinál így, hanem az összessel, amiről láttam képeket is, hogy elvileg más menüt "csinál" a telónak, de az enyémnek egyik sem. :(
Mindenesetre köszi, lehet megpróbálok saját témát csinálni, bár nagyon nem vagyok zseni. :D
Ez készülékfüggő is lehet. Ezt a fajta menüt(flash menü) támogató telefonokban a szolgáltatók le szokták tiltani ezt a funkciót Ha fullra támogatná is a teló,akkor sem lehet simán feltenni,mert a telefon szoftjának egyik belső mappájába kell belerakni,amihez csak kábel+program segítségével férsz hozzá ami garivesztős dolog.
Ezt a választ írták nekem még múltkor, én is ezt a kérdést tettem fel, és én is a zedge.netről akartam témát, aminek ugyanígy nem változott meg a menüje :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!