Sony Xperia E1 esetén hogyan lehet képernyőfotót (screenshot-ot) csinálni és miért nincs szemben kamerája?
1. [bekapcsoló gomb] és [hangerő le] gomb egyszerre történő lenyomásával. Egy kicsit előbb kezdd a bekapcs gombot.
2. Kispórolták belőle, 1ez mégis csak egy belépőszintű telefon'. Nem mintha 200 forintnál drágább lenne a beépítése.
Utólag sehogy.
A gyártó tudta volna belerakni még mielőtt kiadta a telefont.
Beállítások/Gombok/Kikapcsoló menü. Ha szerencséd van, lesznek ilyen menüpontok, itt be tudod kapcsolni, hogy legyen a kikapcsoló menüben képernyőkészítés lehetőség.
Két nagy különbség van az én és mások műszaki cikk vásárlási szokásai között:
Én többnyire tudom, hogy mit tud, mit nem, milyen hátrányai, hibái vannak annak, amit meg akarok venni. Sokan mások csak hiszik, hogy tudja, egyátalán nem néznek utána, csak bemennek és leveszik a polcról a legelső jó árú terméket. Ha előjön egy hiba, rögtön tudom hová kell nyúlni. Ha másoknál előjön egy hiba, jönnek ide és kérdezik mit csináljanak. (Sajnálom, de ez a sokadik kérdés után már kikívánkozott belőlem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!