Ha veszek egy Samsung Galaxy S5 clont akkor mire számítsak? Azt tudom, hogy lassabb lesz de, hogy programok hiányoznak belőle stb?
Figyelt kérdés
2014. jún. 18. 13:37
1/7 anonim válasza:
Sokféle s5 klón van. Van a javástól, a szinte ugyanolyanig.
Melyiket akarod?
2/7 A kérdező kommentje:
Hát amit most rendeltem ahhoz ez volt írva
"klón másolás, az eredeti logót, a mérete az eredeti, az eredeti anyag, a súlya az eredeti, az eredeti sebesség
mtk6582 quad-core"
2014. jún. 18. 13:44
3/7 anonim válasza:
Vigyázz az akksijával, mert nagyon kínai, könnyen felrobban!
Sokszor hallittam, hogy sok használat után felrobbant..><
4/7 A kérdező kommentje:
Nyugi ellenőrzött helyről rendelem, nem hiszem, hogy ilyet piacra raknak, de a kérdés nem ez volt :)
2014. jún. 18. 13:51
5/7 anonim válasza:
A kérdés úgy helyes, hogy mire ne számíts? Örülj ha telefonálni tudsz vele egyáltalán.
6/7 A kérdező kommentje:
Tapasztaltad vagy csak "hallottad" mert olyanoktól kérdezem aki tapasztalt ebben.
2014. jún. 18. 14:08
7/7 Alex Fly válasza:
Arra, hogy lesz egy szerkezeted, ami úgy néz ki messziről, mint egy S5. Hogy aztán a hardvere is közel azono-e az eredetivel vagy egy 3210-es Nokia képességeivel rendelkezik, az meg a gyártótól fögg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!