Vírus? Megoldás?

Figyelt kérdés
Sorozatokat néztem iphone 5-ömöm és csomó oldalt bedobált amikor a linkekre kattintottam. Azóta lassúlt a telóm. Gondolom vírus lehet... Tud hogy nem szabadott volna telón nézni de mostmár visszacsinálni nem tudom...viszont most nem tudok apple szervizben több 10 ezreket hagyni, valaki valami "házi" megoldást tudna javasolni? Nagyon köszi
2014. jún. 17. 23:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos nem vírus!
2014. jún. 18. 07:03
 2/4 anonim válasza:
Igen biztos hogy nem vírus mert nekem is van apple iphone 5 és amikor le vittük a géppel eggyütt akkor meg kérdeztük hogy van -e rá írtó, de azt monták hogy vírus sincs apple készülékte.
2014. jún. 18. 07:19
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget:) egy olyan kérdésem lenne még hogy "gyorsuljon" letöröltem szinte mindent, összes kép, üzenet, csomó app és így is azt írja hogy 6,8 GB foglalt és 6,4GB szabad 16GB-os a telóm. Barátnőmnél i4en is kb ugyanennyi foglalt pedig neki több ezer képe van ,meg minden szarságot letölt:D hogy ez valami baj lehet? Illetve Ti szoktatok ezen kívül valamivel "gyorsítani" rajta? Nekem tanàcsolták azt hogy nyomjam felül mintha kikapcsolnám majd a Home gombot amíg nem lép ki mert elvileg evvel frissül a memória,erről hallottatok?
2014. jún. 18. 22:23
 4/4 anonim válasza:
Nem nen baj és nem gyorsítok
2014. jún. 25. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!