Anada1994 kérdése:
Windows Phone frissítés Lumia 625re?
Figyelt kérdés
sziasztok! azoknak a segítségét kérném főleg, akik nokia lumia 625ös készüléket használnak: elérhető már és nektek megjött már rá a Windows Phone 8.1es frissítés? Köszi :)2014. jún. 17. 18:22
1/8 anonim válasza:
senkinek sem elérhető még. a fejlesztői változatot tudod letölteni csak. erről meg több helyen is van részletes, akár magyar leírás, miképp tudod elérni.
2/8 anonim válasza:
A hivatalos, Lumia 625-re (és a többi típusra) optimalizált változat még nem jött ki, majd csak a nyár folyamán fogják elkezdeni kiszórni a frissítést. Jelenleg a fejlesztői változatot lehet feltepeíteni pár lépésben a "türelmetleneknek".
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ mindkettőtöknek :)
2014. jún. 17. 18:25
4/8 anonim válasza:
Én aznap felraktam a fejlesztőit amint kijött, nem bántam meg. Picit gyorsabban merül, és néha akad, de az újítások kárpótolnak. Remélem ha kijön a rendes(ciánnal) akkor nem fog akadni
5/8 anonim válasza:
Igaz én Lumia 520-at használok
Senkinek sem jött még ki hivatalosan.
Én is felraktam az első nap a PfD verziót, néha előfordulnak akadások, de szerintem is megér ennyi "hibát". Amit remélem hogy javítanak a szolgáltatónál, hogy ha magyar nyelven van a telefon, nem működik a Cortana.
6/8 anonim válasza:
Magyarul nincs Cortana, ez nem is fog változni egy darabig, a Microsofttól függ, mikor lesz.
7/8 anonim válasza:
De akinek független én úgy tudom, hogy ha magyar nyelvre van állítva a telefon, a Cortana működik angolul!
8/8 anonim válasza:
Kipróbáltam a 'magyar' Cortanat, csak a régi hangasszisztens(amit Windows gombbal lehetett megnyitni), Cortana stílusában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!