Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek a Beex...

Mi a véleményetek a Beex freedom telefonról?

Figyelt kérdés
A budaörsi Tescoban rám akarták "sózni", nagyon jó ár-érték aránnyal bír, elég sokat tud, de a márkáról még nem hallottam, ezért tartok tőle. Véleményetek róla?

2014. jún. 16. 10:36
 1/7 anonim válasza:
Ne vedd meg, mert viheted vissza...napokban nekem is megtetszett, vettem is egyet...le se bírtam tenni, mert tényleg nagyon jó egy telefon, egyetlen apró(nagyobb) hibával, még pedig azzal, hogy nem kapta meg a lincece-t a google-al... ergo, nem tudsz google play-t használni, mert nem képes a szinkronizálással a gmail-eddel...szerencsére vissza is fizették a teljes összeget, mert benne voltam még a 48 órában.
2014. jún. 17. 15:26
 2/7 A kérdező kommentje:

Mondták hogy eddig 1 ember vitte vissza mert nem indult a google play alkalmazásbolt. De ha nincs is szerződve, akkor mindegyiknek ez a baja. Köszönöm a választ! :)

(Egy androidos telefon amivel nem lehet elérni az áruházat...beszarás :D)

2014. jún. 17. 17:20
 3/7 szucsi68 válasza:
Most olvastam egy másik oldalon, mert én is beex freedoom vásárlására készülök, megoldást a PLAY problémájára: Letöltve az alkalmazást a http:/1mobilmarket.en.softsonic.com/android oldalról, tökéletesen helyettesíti a PLAYt. Próba cseresznye...
2014. aug. 7. 21:52
 4/7 szucsi68 válasza:
Megvettem a készüléket (BEEX FREEDOOM). Működik, csak szokni kell a SAMSUNG után. Az emil cím is működik a PLAY helyett. Valaki azt árulja el, hogy a felesleges alkalmazásokat, vagy legalább azok ikonját hogy lehet eltűntetni a kijelzőről!
2014. aug. 16. 00:04
 5/7 anonim válasza:

Nekem Beex Freedom telefonom van nincs semmi problémám de Ahogy hallottam csomo embertöl hogy 2 hónap mulva bedöglik állitolag de nekem ez 2 honapja van meg és tökéletessen mükszik a Google Play is Jó rajta!

És Tapolcán vettem a Tescoba

2014. nov. 5. 19:32
 6/7 anonim válasza:

Sz*r, hulladék!! :D Nekem olyanom van, még 3 hónapja sincs meg de az akksi egy fos! Mai teljesítménye:

12.00-kor levettem a töltőről, 13:30kor már csak 68%-on volt annyit csináltam h felvettem egy 3 perces videófelvételt, lejátszottam 5 életet a candy crush saga-n :D Meg facebookra posztoltam egy képet!! :D

Amúgy szeretem, /szerettem, de sok a hiba. A töltőt be kellett adnom szervízbe mert 2 hét után felmondta a szolgálatot, akármilyen töltő nem is tölti,m 3500-ért vettem marha jó töltőt meg 1500ért kábelt azt kb 1 óra alatt tölt 10%-ot... meg ha töltőn van és nyomkodom közben, akkor is merül csak lassabban... sony, samsung töltő jól tölti. Akksi hozzá 5000 ft, a fólia nagyon karcolódik pedig tokban tartom, sokszor elállítódnak a beállításaid, pl csengőhangot ha kedve van átállítja egy sz*r gyárira... meg nem mindegy milyen headsetet raksz bele. A sajátja egy szutyok, ha veszel hozzá akkor meg jó drágát kell venned mert egy olcsóbb már nem jó, de pl az a headset ami az enyémben egy hulladéknak tűnik, mert torzít, recseg, nem adja ki a basszust, az a headset pl egy nokia lumia-ban nagyon jól szuperál. Szval úgy ennyi nagyvonalakban. Ja és rohadt kevés a belső tárhely.

Viszont a 13 Megapixeles kamera nem semmi, azt aláírom. Én 18000-ért vettem féláron a tescoba, mondjuk ahhoz képest jó!

2015. ápr. 11. 14:52
 7/7 anonim válasza:
Rohadt jó telefon. Már másfél éve használom. 1 hátránya van hogy a belső tárhely elég kicsi. A license-t már megvették a google-tól fel kell menni a hivatalos oldalra és frissíteni kell a szoftverét én megtettem és minden tökéletesen működik rajta. A kamerája kifogástalan nagyon megéri szerintem.
2016. júl. 3. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!