Mi a véleményetek a Beex freedom telefonról?
Mondták hogy eddig 1 ember vitte vissza mert nem indult a google play alkalmazásbolt. De ha nincs is szerződve, akkor mindegyiknek ez a baja. Köszönöm a választ! :)
(Egy androidos telefon amivel nem lehet elérni az áruházat...beszarás :D)
Nekem Beex Freedom telefonom van nincs semmi problémám de Ahogy hallottam csomo embertöl hogy 2 hónap mulva bedöglik állitolag de nekem ez 2 honapja van meg és tökéletessen mükszik a Google Play is Jó rajta!
És Tapolcán vettem a Tescoba
Sz*r, hulladék!! :D Nekem olyanom van, még 3 hónapja sincs meg de az akksi egy fos! Mai teljesítménye:
12.00-kor levettem a töltőről, 13:30kor már csak 68%-on volt annyit csináltam h felvettem egy 3 perces videófelvételt, lejátszottam 5 életet a candy crush saga-n :D Meg facebookra posztoltam egy képet!! :D
Amúgy szeretem, /szerettem, de sok a hiba. A töltőt be kellett adnom szervízbe mert 2 hét után felmondta a szolgálatot, akármilyen töltő nem is tölti,m 3500-ért vettem marha jó töltőt meg 1500ért kábelt azt kb 1 óra alatt tölt 10%-ot... meg ha töltőn van és nyomkodom közben, akkor is merül csak lassabban... sony, samsung töltő jól tölti. Akksi hozzá 5000 ft, a fólia nagyon karcolódik pedig tokban tartom, sokszor elállítódnak a beállításaid, pl csengőhangot ha kedve van átállítja egy sz*r gyárira... meg nem mindegy milyen headsetet raksz bele. A sajátja egy szutyok, ha veszel hozzá akkor meg jó drágát kell venned mert egy olcsóbb már nem jó, de pl az a headset ami az enyémben egy hulladéknak tűnik, mert torzít, recseg, nem adja ki a basszust, az a headset pl egy nokia lumia-ban nagyon jól szuperál. Szval úgy ennyi nagyvonalakban. Ja és rohadt kevés a belső tárhely.
Viszont a 13 Megapixeles kamera nem semmi, azt aláírom. Én 18000-ért vettem féláron a tescoba, mondjuk ahhoz képest jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!