Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia SP mobil telefont...

Xperia SP mobil telefont szeretnék vásárolni?

Figyelt kérdés
Most hogy lett szabad 90 ezer forintom szeretnék vásárolni Vodafone előfizetéssel egy Xperia SP telefont. Mondták páran hogy nagyon rossz telefon de 2 osztálytársamnak is ilyenje van és amikor használtam nagyon tetszett. Utána olvasgattam írták páran hogy borzalmas de nagyon sokan hogy remek készülék! Ha nem Xperia SP-t vásárolnék ti milyen készüléket ajánlotok ami nem Samsung? Még ebben a Nexus telefonban gondolkodtam de nincs ismerősöm akinek ilyen telefonja van.

2014. jún. 15. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha van 90ed nem előfizetésre kell venni,hanem készpénzre.

És 90ért nem szaros sp-t.

2014. jún. 15. 16:10
 2/3 anonim ***** válasza:

THL T100S

THL T200

Zopo Zp998

2014. jún. 18. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyenem van..soha többet nem vennék ilyet..fél éve van meg, de már gyűjtök újra..fagyadozik, belassul, újraindul...minimum havonta 1x vinni kell szervízbe, mert csak úgy fogja magát lefagy és úgymarad,se kép se hang...és nemcsak énvagyok így, mert mikor ottvagyok szervizben kb. fele a beadott telóknak sp...szóval jól gondold meg..(: vagy jó példányt kapsz, vagy teis megszívod..
2014. jún. 18. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!