ICloud-ra feltöltött fotókat hol és hogyan tudom letölteni?
Figyelt kérdés
A telefonomról fel lettek töltve a képek icloud-ra. Azt a telefont eladtam és az új telefonomon a képeket nem tudom szinkronizálni. Minden mást sikerült de a képeket nem.
Valakinek valami ötlet ?
2014. jún. 14. 14:00
1/3 anonim válasza:
tudtommal nem lehet. csak gépre tudod szinkronizálni, ha letöltöd az iCloud vezérlőpultot. plusz ha jól tudom, nem is örökéletűen tárolja, csak pár hónapig, szóval én már OneDrive(skydrive)-ba mentem a képeket.
2/3 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a programot. Viszont most sem tudom letölteni a képeket. Csak amit a költözés óta csináltam. Viszont látszik hogy ott van a biztonsági mentés de nem tudom hogy szedjem le.
2014. jún. 14. 17:10
3/3 anonim válasza:
akkor valószínűleg már a régebbieket törlődtek. ezen én is nagyon bosszankodtam, nem tudom, mi értelme így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!