Segítség pls. Samsung m7600 (beat DJ) vagy S. E W705?
Figyelt kérdés
Előnyöket, tapsztalatokat, hátrányokat, hibákat pls írjátok meg. Ma már voltam kipróbálnmi őket és így elsőre a w705, viszont állítólag a samsung jobbb. Ez a kérdés már volt fent tőlem, (és jöttek is válaszok amiket köszönök!!!!!!!!!!!!)de nem kaptam rá beszámítható (bocs a szóhasználatért) választ. Aki tud írjon! kösszi!!2010. jan. 2. 18:47
1/3 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=bGfEgSEwEKs&feature=player_em..
Totál más a kettő, szerintem SE használhatóbb.
2/3 anonim válasza:
3/3 A kérdező kommentje:
A mobil arénán én is fent vok...ezt a fórumba is megérdeklődtem. DE én itt úgy gondoltam h akinek mit tom én meg van 1-2 hónapja az tud már egy vélemyént írni...azért kösszii :) még várom a válszokat! :)
2010. jan. 2. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!