Samsung Galaxy S4 vagy S5?
Sziasztok.:) Jövő hónapban megyek diákmunkára,és az összeszedett pénzből szeretnék venni egy új telefont.
Szerintetek melyik érné meg jobban?Melyik a jobb telefon?Mik a hátrányai és előnyei?
1 hónap alatt még valamennyit fog csökkenni az áruk?
Bocsi a sok kérdésért,de nem vagyok valami jó ebben a témában. Előre is köszi a válaszokért és a segítségekért. :)
17L
Mire akarod használni? Mert ha ilyen FB, viber meg egyéb alap dolgokra és nem akarsz játszani, akkor tök felesleges S4-et venni.
Egyébként is nem ajánlom a Samsungot. Inkább vegyél Sonyt- vagy LG-t. Ezek a legjobbak. Esetleg Nokia Lumia, de annak lehet nem tetszene az operációs rendszere.
# 3
Én is voltam már úgy, hogy melóztam egész nyáron egy telefonért. Rohadtul nem bántam meg... Másképp nem tudtam volna megszerezni, nem kaptam meg mindent...
értem én az ok-okozat összefüggést, de ha elmennék melózni nyáron akkor azért hogy abból a pénzből valami komoly élményt vsároljak, pl. 2 hét tengerparti bulit ibizán a haverjaimmal
nem egy telefont
abból a legszarabb is elég ha nincs pénzem
Jó ez jogos, de ha erre van szüksége, akkor vegye..
Most már én is inkább gyűjtenék Tomorrowlandre, mint egy telefonra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!