Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit tudjak ilyenkor csinálni?...

Mit tudjak ilyenkor csinálni? (több lent)

Figyelt kérdés
Jún. 17.-én kapok egy galaxy core plus-t.Már nagyon várom. Túlságosan is. Minden napom, hónapok óta csak azzal telik el, hogy telefonos videókat nézek, és olvasok a jövendőbeli telefonomról dolgokat, pl. miket tud...de ezeket már elolvastam és meg néztem őket. Nagyon izgulok, hogy majd de jó lesz végre amikor a kezemben lesz a telefon!!! Nem nagyon tudom magam lekötni, hogy mit csináljak, mert csak a telefon jár az eszemben. Már annyira várom, hogy elkezdtem a telefonok papírmását megcsinálni kartonokból o.O .Mit csináljak? Írjatok sokan!

2014. jún. 12. 13:34
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szerintem keress egy jó könyvet, vagy programot, ami leköt, én mindig ezt csinálom, ha attól izgulok, hogy mi lesz akkor..... Hány éves vagy?-Esetleg valószínűleg tudnék neked könyvet ajánlani. Remélem segítettem :)
2014. jún. 13. 12:05
 12/12 anonim válasza:
Semmi baj.Aki régóta vágyik valamire és álma teljesül annál természetes dolog,hogy már megveszik érte :) Ne foglalkozz az emberekkel.Nincs idejük és még irigyek is.Örülj,hogy hamarosan a kezedben lesz az álmod :) A mai világban az ember örül ha megél nemhogy drága telókat vegyen sulis csemetéinek.Aki megteheti(esetleg összesporolja rá)az örül a másik meg irigy rá,hogy neki olyan lett vagy van.Semmi baj ha lekötöd magad.Én pl alig várok egy rajzfilmet a moziba pedig felnőtt vagyok és nem kamasz.Mindenki lehet csöppnyit gyerekes nem lényeg.Az számit te mennyire tudsz örülni egy rég várt dolognak.Ha gondolod privibe beszélgethetünk.
2014. jún. 13. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!