Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung s5230-ra játékokat...

Samsung s5230-ra játékokat hogyan lehet feltenni?

Figyelt kérdés
Olvastam már hogy jadmakerrel a jar fájlból jad fájlt kell csinálni és felrakni a telefonra, de nekem igy sem jo sajnos. Mit lehetne vele csinálni? Hogyan lehet játékokat, programokat feltenni a készülékre??
2010. jan. 2. 17:14
 1/6 anonim válasza:

én innen töltöttem le játékot: [link]

feltettem a memóriakártyára, és magától települt, amikor megnyitottam, nem kellett vele semmit sz*rozni..

2010. jan. 2. 17:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Samsung New Pc Studioval csináltad??

Nekem nem jo pedig már jadba is átkonvertáltam:S

Mit lehetne vele csinálni??

2010. jan. 3. 20:12
 3/6 anonim ***** válasza:

nem az első vagyok.

De megnéztem ezt az oldalt és csak annyit kell csinálni hogy rákatt -->és fájl mentése.

Én nem new pc studiót használom, hanem vagy a médiatárt, vagy a háttértárt.És semmit nem kell átkonvertálnom, csak ráhúzom aztán a telón telepítem.

próbáld meg így.

2010. jan. 3. 21:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen

a Médiatárral még nem használtam de a háttértárral igen és sajnos nem működik:(

2010. jan. 9. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem sem működik. Nem kell kibontani a rar. fájlt? Azt raktam rá, de azt írta ki a tel, h nem támogatott fájltípus.
2010. jan. 10. 00:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok még mindig. Én eddig jar kiterjesztésű játékokat raktam rá és azok gond nélkül mentek. De ez a zipes dolog valamiért nem. Valamit tanácsoljatok a kérdezőnek és nekem is;)
2010. jan. 10. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!