Egy replika Samsung galaxy s4 vagy s5 telefon és egy eredeti samsung galaxy között mi a fontos különbség?
Találtam egy cikket, és akkor ez nem igaz, amit benne ír?
"Összegzés
Ne legyenek irreális elvárások a telefonnal kapcsolatban!
Mit értek irreális alatt? Azt, hogy a klón teljesen azonos az igazival teljesítményben is. Nem, ettől senki ne várjon full HD lejátszást, brutál processzorigényű játékokat. Ők nem a klón célközönsége, hanem a szűk pénztárcájú átlagfelhasználó, aki örül, hogy ennyi pénzért van egy kulturált, szép és nagy telefonja.
Az Antutu értékek nyilván jóval alatta lesznek a valódi változatnak - bár ilyen direkt tesztet másik telefonnal nem csináltam, a program teszteredménye úgy jött ki, hogy ez az S4 klón kb. egy valódi S2 alatt teljesít...
Netezésre, Facebookra, viberre rendben van, de GPS nincs benne, a kamera nagyon gyenge, a telefonálás hangminősége is meglepően kapa (ez a szó adja jól vissza, elnézést), és a filmezés is inkább csalódás volt, néha egy olcsóbb tablet jutott eszembe, főleg mivel ott is sokszor ezek a gyenge pontok.
Aki igényes a fent leírt dolgok egyikére akár, az szerintem nagyon gondolja meg a vételt, de hétköznapi, alapvető használatra ár/érték arányban egy figyelemreméltó alternatíva lehet, legfőképpen a hatalmas kijelző és az élénk színei miatt."
Mert alapvetően nem engedhetem meg magamnak a százezres nagyságrendeket árban a telefon vásárlást illetően...Viszont ez a fajta telefon nagyon megfogott, és 30-40 ezerért lehet kapni efféle replikákat. És ez az imént bemásolt cikk azért meggyőző valamilyen szinten szerintem.
vannak mindenben megegyező s5 klónok, csak egy dolog nincs bennük, az amúgy is szarul működő ujjlenyomatolvasó
minden más pontosan ugyanaz, még a szoftver is
236 dollár ez:
octa core, eye control, logók, stb.
az aprod.hu-n kapható olcsó s5-ök fele ilyen clone és senki észre se veszi
#3: ez miben mond ellent annak, amit írtam? Az általad említett logoutos tesztben is írja, hogy gyengébb hardveresen (lásd még szaggató játékok/videók, rossz hangminőség, pocsék kamera), illetve szoftveresen is (nem megfelelően működő "air gestures"). Most tényleg, mire kéne neked egy okostelefon? Navigálni nem tudsz vele, telefonálni rosszabb, mint egy 5 ezres kártyás (hangminőség miatt), alkalmazásokat lassan futtatja, fotózni nem tudsz... Inkább vegyél egy Moto E-t ilyen áron, vagy Lumia 520-at, ha nem ragaszkodsz az Androidhoz. De érdemes rákeresni ezen az oldalon is a klónokra (ezen a néven futnak a leggyakrabban), mennyi gond tud lenni velük - érdekes módon gyári állapotba állításba pl sok bele szokott halni.
#5: semmiben nem egyezik meg hardveresen. Általad linkelt is MTK processzoros, amely Cortex-A7 processzormagból tartalmaz 8-at, ezek egyszálas teljesítménye töredéke egy modern processzorénak - nem csoda, oda szánta az ARM, ahol az alacsony fogyasztás illetve előállítási költségek számítanak. Ebből következően szoftveresen sem egyezhet meg, hisz MTK processzorhoz más driverek kellenek, mint az eredetiben lévőhöz. Annyi történt, hogy átmókoltak néhány Galaxy S5-ös feature-t, de ez amúgy is gyakran előfordul androidos ROM-főző körökben - youtube is tele van pl HTC Sense felületet futtató Galaxy S4-ekkel.
100 féle s5 clone van, az elsőt belinkeltem amit kidobott a kereső, ha van energiád keress egy számodra jobbat, biztos van
itt egy másik, ez 120dollár
https://www.youtube.com/watch?v=HbvLDl4aqwI
s5 vs fake s5
https://www.youtube.com/watch?v=rLCkrAWvvw0
vannak teljesen használható klónok, ennyi a lényeg
Az eredeti fekete, a hamisítvány meg fehér dobozos.
Az eredetiben az akkumulátor tetejére SAMSUNG van írva, a hamisítvány akkumulátor tetejére pedig SUNSANG.
Nézz utána ha van kedved
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!