Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet fb-n a hozzászólá...

Hogyan lehet fb-n a hozzászólásokba, állapothoz vagy képhez új fajta smiley-kat betenni?

Figyelt kérdés

Már szinte mindenkinél észre vettem, csak még én nem jöttem rá, hogy hogyan is találom meg ezeket. Ha gépre nem is, de telefonra letölthető vagy gyárilag vannak be ezek a smiley-k a legtöbb telefonon?

[link] ezen az oldalon van egy kép amiről beszélek, messengerbe megtalálhatók ezek, de én nem csak ott szeretném.

2014. jún. 10. 16:00
 1/3 anonim válasza:
Ott egy kis mosolgygos fej, ahol ismerőst is tudsz a képhez adni, na és ott megtalálod. :)
2014. jún. 10. 16:21
 2/3 A kérdező kommentje:

nem, nekem ott csak azok vannak, hogy pl. hogy érzem magam, mit csinálok, hova utazok stb.

Samsung Galaxy S Advancem van egyébként

2014. jún. 10. 16:35
 3/3 A kérdező kommentje:
még mindig nem találom.. esetleg másik billentyűzetet kell letölteni?
2014. júl. 27. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!