Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 4s-em van (8GB),...

Iphone 4s-em van (8GB), valahogy be lehet cserélni T-mobilenál?

Figyelt kérdés
T-mobilenál vettem, van még rá garancia is ,csak amikor vásároltam a készüléket azt mondták már sehogy se lehet 16GB-ot kapni. Nem lehet valahogy becserélni vagy esetleg ha majd lesz valami baja és beadom garanciával , esetleg iphone 5/5c-t kapok helyette vagy csak 16GB-s 4s-t?

2014. jún. 9. 18:23
 1/5 anonim válasza:
Tudtommal nem
2014. jún. 9. 18:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ragaszkodhatsz a cseréhez, de mivel van nekik ilyenből bőven ezért csakis erre fogják cserélni. Legfeljebb, hogyha van rá biztosítás és már nem lesz ilyen készülék készleten, akkor fogják cserélni másik típusra.
2014. jún. 9. 19:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Hallottam olyasmit,ha már fél éves kb a hűségnyilatkozat akkor adnak egy teljesen újat. Meg ha gyári hibás akkor is állítólag egy sokkal újabb Iphone-t adnak.
2014. jún. 9. 19:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A Leningrádi pártszékház előtt Volvókat osztogatnak...

remélem ismered a viccet, kb ilyenek a te hallomásaid is.

2014. jún. 9. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
így van, nem lehet. azt tudod csinálni, hogy keresel valakit, akinek nagyon kellene egy 8 gigás iPhone...(szerintem kevés embert fogsz találni), és annak eladod, majd veszel belőle egy 16 gigásat, ami lehet, hogy már 2 éves, és vannak rejtett gondjai.
2014. jún. 9. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!