Lg Optimus F6 vélemények?
Kíváncsi lennék az f6 tulajok véleményére. Érdemes megvenni?
Minden negatívumra kiíváncsi vagyok. Főképp a Wifi, és a kamera érdekel. Tapasztalatok, vélemények?:)
Mégis mivel jobb?:)
Szerintem egyértelműen jobb az f6.
Akkor próbáld ki mindkettőt élőben, és majd megváltozik a véleményed.
Nézzük meg a legfontosabb dolgokat (ezek csak adatok, gyakorlatban túl sok mindent nem jelent a legtöbbike, de azért nézzük meg):
- kijelző: 1280x720 (Moto G) vs 540x960 (F6)
- GPU: mindkettőben Adreno 305
- CPU: 4 magos Cortex A7-es a Moto G-ben, 2 magos krait 200-as F6-ban, órajel megegyező. Itt nehéz megmondani melyik a jobb, a krait mag jóval erősebb, de csak 2 van belőle, a gyengébb Cortex A7-es magokból meg dupla ennyi van, szerintem legyen döntetlen (egyébként vannak ilyen "benchmarkok" a neten, hogy melyik technológiájú proci mennyire erős, az alapján a 4 gyengébb magos Moto G nyer, de legyen döntetlen)
Tehát eddig elég hasonló, szóval az "egyértelműen jobb az f6" állításban már ezek után sem érthető az egyértelműen szó.
És akkor érkezzünk el arra a részre, ami a legfontosabb egy telefon esetén, és amiben a Moto G nagyon alázza az F6-ot, ez a szoftver.
Moto G gyorsabban kapja meg a frissítéseket (4.4.3 megjelenése napján már tölthető volt), az F6 még mindig egy ~2 éves verziónál jár, mire megkapja a 4.4-et addigra már simán 10 hónapos lesz.
Ezen kívül jobb a Moto G szoftverének a kinézete is (bár ez relatív), és teljesítménye is. Szinte sosem akad, ilyen görülékeny, gyors telefont ennyi pénzért még sosem láttam.
Ha Moto G és LG G2 között kéne választanom akkor is gondolkozás nélkül a Moto G-t venném.
Amiben az F6 jobb:
- van benne LTE
- bővíthető memókártyával, de ezen két hibán segít a legújabb kiadott Moto G változat, amibe már 4G is van és bővíthető
- van benne NFC, ez viszont kétlem, hogy bárkit is érdekelne, szinte senki sem használja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!