Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek menő ez a teló?

Szerintetek menő ez a teló?

Figyelt kérdés
vodafone smart 4: 4,5" kijeljő,nfc,android 4.4 kitkat

2014. jún. 9. 12:59
1 2
 1/20 anonim válasza:
nem fogok rákeresni, egy képet vagy linket betehettél volna
2014. jún. 9. 13:00
 2/20 A kérdező kommentje:
bocsi éleg azt kifelejtettem link: [link]
2014. jún. 9. 13:06
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
szerintem olcsó tömegtermék
2014. jún. 9. 13:06
 4/20 anonim ***** válasza:
Nagyon meno, a kijeljő -je a legjobb.
2014. jún. 9. 13:07
 5/20 A kérdező kommentje:
Pedig nagyon látványos vékony nagy élőben nagyon jó
2014. jún. 9. 13:07
 6/20 A kérdező kommentje:
És zinte ingyen van
2014. jún. 9. 13:10
 7/20 anonim válasza:

Figyelj, jó tanács, hogy ne a külseje miatt vegyél meg valamit, nézd meg, h mit tud és ér e annyit. A gyártók tudják, hogy sokan CSAK a külső alapján döntenek, és ezt használják ki. Te ne dőlj be a médiának, nézd meg a specifikációt is.

Amúgy korrekt ár ezért a telóért, de nézd meg a díjcsomagot is , hogy az neked megfelel e.

Bármit veszel, a készülék tudása legyen az elsődleges szempont, ár-érték aránya, és cask azután a kinézete. Hiába menő kinézet, ha nem fogod tudni használni rendesen. :)

23N - első voltam

2014. jún. 9. 13:14
 8/20 anonim válasza:
ja és keress rá google-be a telefon tesztekre, erre is, hogy tesztelték e, ott leírják a hibáit is egy telónak, nem csak a fényezés megy.
2014. jún. 9. 13:16
 9/20 A kérdező kommentje:
Használni azt tudom rendesen mert semmit nem csinálok rajta csak hívás,skype,facebook,és pár alapjáték
2014. jún. 9. 13:18
 10/20 A kérdező kommentje:
nyolcadik:tudom már kerestem is mikor kijött de még pár napos teló és még nincs róla csak a kistesójáról van De ez van már megvettem és semmi baj nincs vele
2014. jún. 9. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!