Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S3 I9300 üveg...

Samsung Galaxy S3 I9300 üveg leszedése, majd vissza rakása lehetséges?

Figyelt kérdés

Székesfehérváron egy "profi" ember kicserélte az üveget a telefonon de olyan szépen végezte a dolgát hogy por vagy valami bement az üveg és a kijelző közé...

Lehetséges az üveget úgy felszedni hogy utána vissza is rakjam azt?

Egyébként érdekes hogy csere után csak pár szem pór volt de tegnap kb 3x-4x a tenyeremnek paskoltam a telefont mert a kameránál (üveg alatt ugye minőségi csere volt...) valami darabka volt és hogy azt eltüntessem és az "ütésre" jöttek elő ezek a pór szemek vagy mik az üveg alatt...(nyilván nem olyan erőse ütöttem hogy kárt okozzak a telefonban)

2014. jún. 7. 23:00
1 2
 11/13 anonim válasza:

Sziszatok!

Ehhez s profi emberhez vittem el en is a napokban a samsung s 5 minimet kulso uveg volt betorve roviden annyi hogx elso korben olyan gagyi munkat vegzett hogy kertem azonnal javitsa ki mert ezt meg a vak is latja hogy legalja munka mar akkor is haritott de olyan jol sikerult kijvaitania hogy momentan a samsungba var a telefon a javitasra mert meg s kijelzomet is gallyra vagta a nagyon benája majd ezek utan kertem vissza a penzemet smit nem loptam es o kozolte h nem adja vissza meg neki allt feljebb amikor egx majdnem szazezres harom hetes telefont tonkretett!!!!!

Nagyon sajnalom h nem lattam elobb a rola feltett felhivasokat miszerint senki ne vigye szekesfehervarra ehhez a sult halhoz a telefont,csak az olx-en lattam a profin megszerkesztett hirdeteset.most eleg sok penzem banja.

2015. jan. 5. 18:30
 12/13 robbyt válasza:
Az nagyon kókány ha pillanatragasztóval ragasztotta az üveget. Én kétoldalas ragasztóval ragasztottam oda körbe a kerethez. Hátránya ennek a megoldásnak hogy az érintőüveg kicsit hajlékony és a közepén odaérhet az lcdhez az érintés (nyomogatás) hatására. Lehet hogy az érintőüveg kínai "minősége" miatt van ez. Valószinüleg nem gorilla grass. Tudja valaki hol lehet olcsón loca ragasztót beszerezni?
2015. aug. 3. 11:41
 13/13 Farkas Gyula Tibor válasza:

ebayen pár száz forintért vettem az s4esemre digizer ragasztót

[link]

2015. okt. 8. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!