Samsung Galaxy S3 I9300 üveg leszedése, majd vissza rakása lehetséges?
Székesfehérváron egy "profi" ember kicserélte az üveget a telefonon de olyan szépen végezte a dolgát hogy por vagy valami bement az üveg és a kijelző közé...
Lehetséges az üveget úgy felszedni hogy utána vissza is rakjam azt?
Egyébként érdekes hogy csere után csak pár szem pór volt de tegnap kb 3x-4x a tenyeremnek paskoltam a telefont mert a kameránál (üveg alatt ugye minőségi csere volt...) valami darabka volt és hogy azt eltüntessem és az "ütésre" jöttek elő ezek a pór szemek vagy mik az üveg alatt...(nyilván nem olyan erőse ütöttem hogy kárt okozzak a telefonban)
Sziszatok!
Ehhez s profi emberhez vittem el en is a napokban a samsung s 5 minimet kulso uveg volt betorve roviden annyi hogx elso korben olyan gagyi munkat vegzett hogy kertem azonnal javitsa ki mert ezt meg a vak is latja hogy legalja munka mar akkor is haritott de olyan jol sikerult kijvaitania hogy momentan a samsungba var a telefon a javitasra mert meg s kijelzomet is gallyra vagta a nagyon benája majd ezek utan kertem vissza a penzemet smit nem loptam es o kozolte h nem adja vissza meg neki allt feljebb amikor egx majdnem szazezres harom hetes telefont tonkretett!!!!!
Nagyon sajnalom h nem lattam elobb a rola feltett felhivasokat miszerint senki ne vigye szekesfehervarra ehhez a sult halhoz a telefont,csak az olx-en lattam a profin megszerkesztett hirdeteset.most eleg sok penzem banja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!