Melyik a jobb, a SciPhone i68 vagy a i9+++?
Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi melyik mit tud, illetve ha valaki használta vagy használja valamelyiket akkor mi a véleménye.
Ha valaki tud akkor képeket vagy videókat is linkelhet be (lehetőleg magyar videók).
2010. jan. 1. 19:56
1/10 anonim válasza:
Szerintem egyik sem éri meg az árát. Tipikus gagyi mindegyik.
Magyar videóról nem tudok, de youtube tele van.
2/10 A kérdező kommentje:
A youtube-n megnétem, de csak az i68-ról találtam.
Engem pedig az érdekelne, hogy a két teló közt mi a különbség.
(Az i68-at 8 ezerért, az i9+++ meg 10 ezerért tudnák venni.)
2010. jan. 1. 22:34
3/10 anonim válasza:
És utána mindkettő mehetne a kukába. Eredetit már kapsz 30 körül használtan
4/10 anonim válasza:
nem tudom mért szidjátok a klónokat van olyan klón többet tud mint az eredeti vagy pót akksija is van stb nem mindenki tudja megfizetni a 100-150ezres telefonokat(3G-3GS)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat csak sajnos még a kérdésemre nem kaptam választ.
A kérdés az volt melyik mit tud ?
2010. jan. 2. 15:05
6/10 anonim válasza:
Ugyan azt tudják..az i9 újabb és "teli" hátlapos,azaz olyan a hátulja mint az ájfónnak. Plusz az i9-es létezik wifisben is,2mpx-es kamerával.Jah,meg 8Gb-ig bővíthető. Aki meg szidja ezeket a telókat monnyonle:D Vagy vegyen ájfónt, ha megteheti, és monnyonle,nem tudom milyen másik márkában kapná meg ezt a tudást és felszereltséget ennyiért. Nekem i68 volt..vélemény? Fos kamera,nagyon jó összeszerelési minőség,vastag alu hátlap,a rezisztív érintő miatt kicsit keménykedni kell vele,hogy vegye az érintést,1 töltéssel sokáig megy el,stabil a szoft rajta,jól kommunikál a pc-vel,semmi gond a bluetoothal,hangos teló,jól hallani a beszélgetőpartnered,van benne java támogatás is..én meg voltam vele elégedve(leszámítva a kamerát,mert az tényleg egy fos vga). Szerintem az itt fikázók közül nem soknak volt ilyenje..jó kis telók ezek...
7/10 A kérdező kommentje:
00:32-es köszönöm szépem a választ. Engem pont ilyen dolog érdekelt amit leirtál, mit pl hogy az i9-ben van wifi is.
Mégegyszer köszi
2010. jan. 5. 15:25
8/10 anonim válasza:
De ha veszel,nézd meg ,mert az i9-ben is van alap, wifi nélküli is!
9/10 anonim válasza:
szerintem jó telók ezek csak fáj az igazság a gazdag köcsögöknek hogy drágábban megvették ugyanazt aplle néven
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!