Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia lumia 720 vagy 630?

Nokia lumia 720 vagy 630?

Figyelt kérdés
esetleg valami más lumia.. 720 alatt..vagy más telefon.. vélemény is jöhet esetleg tapasztalatot is irhattok (lumia 720rol)
2014. jún. 6. 21:24
1 2
 11/15 Zakathol ***** válasza:
0%

#5: A menü és a csempe nem laggol, de ha egy alkalmazást megnyitsz az már hajlamos rá - pláne a kisebb teljesítményű lumia-kon.

Azt kell csak megemészteni, hogy a híresztelésekkel ellentétben, a WP sem egy csoda-oprendszer. Ha nincs alatta vas, akkor ez is hajlamos gondolkodóba esni néhanapján.

2014. jún. 7. 11:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehetseges, de nekem december ota nem,volt,ilyen gondom, es van rajta app boven
2014. jún. 7. 11:48
 13/15 Saavedro ***** válasza:
Zakathol, azért nem kell kétségbeesni, mert pont, hogy VAN alatta vas. És igen, a Lumia 720 kétmagos processzorát én annak veszem. Ne akarjunk már ezekbe is négymagos processzort, könyörgök...nem attól lesz jó egy oprendszer, hogy atomerőműveken fut el. A WP8, mint írtad, tényleg nem egy csodaoprendszer, de a Lumia 720 hardvere tökéletesen megfelel a célnak. Sokkal jobb minden másban, mint a 630,
2014. jún. 7. 14:16
 14/15 Zakathol ***** válasza:
0%

Az én 625-ösöm egy kupac f0s, úgyhogy kell alá vas, és a két mag nem az :D

Persze most figyelmen kívül hagytam, hogy egy hardver erősségét közel sem kizárólag a processzor dönti el, de a te analógiádat használtam most.

2014. jún. 7. 14:53
 15/15 Saavedro ***** válasza:
De a fenti két telefon másban nem különbözik, csak processzorban...
2014. jún. 7. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!