Nokia lumia 720 vagy 630?
Figyelt kérdés
esetleg valami más lumia.. 720 alatt..vagy más telefon.. vélemény is jöhet esetleg tapasztalatot is irhattok (lumia 720rol)2014. jún. 6. 21:24
11/15 Zakathol válasza:
#5: A menü és a csempe nem laggol, de ha egy alkalmazást megnyitsz az már hajlamos rá - pláne a kisebb teljesítményű lumia-kon.
Azt kell csak megemészteni, hogy a híresztelésekkel ellentétben, a WP sem egy csoda-oprendszer. Ha nincs alatta vas, akkor ez is hajlamos gondolkodóba esni néhanapján.
12/15 anonim válasza:
Lehetseges, de nekem december ota nem,volt,ilyen gondom, es van rajta app boven
13/15 Saavedro válasza:
Zakathol, azért nem kell kétségbeesni, mert pont, hogy VAN alatta vas. És igen, a Lumia 720 kétmagos processzorát én annak veszem. Ne akarjunk már ezekbe is négymagos processzort, könyörgök...nem attól lesz jó egy oprendszer, hogy atomerőműveken fut el. A WP8, mint írtad, tényleg nem egy csodaoprendszer, de a Lumia 720 hardvere tökéletesen megfelel a célnak. Sokkal jobb minden másban, mint a 630,
14/15 Zakathol válasza:
Az én 625-ösöm egy kupac f0s, úgyhogy kell alá vas, és a két mag nem az :D
Persze most figyelmen kívül hagytam, hogy egy hardver erősségét közel sem kizárólag a processzor dönti el, de a te analógiádat használtam most.
15/15 Saavedro válasza:
De a fenti két telefon másban nem különbözik, csak processzorban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!