Vegyek egy iPhone 5S-t vagy inkább gyűjtsem a pénzem és vegyem meg majd az aktuálisan legjobb iPhone-t?
Szeptember körül akarok telefont venni, és nem tudom hogy.
Most egy Samsung Galaxy Mini-m van, asszem ez mindent elárul.
A telefont az iTunes alkalmazásaira, játékaira, lehetőleg ingyenesekre, zenék, netezés, kapcsolattartás, pl.: Face, Viber, Skype, ehez a mobilnet, meg ilyenekre használnám a telót, mindenképp nagy tárhelyűt, lehetőleg 64GB-t akarok venni, mert filmeket is fog tartalmazni a teló, hát ezekre használnám a telefont, meg ugye telefonálásra :DD
Na most, nem tudom, hogy inkább várjak, és gyűjtsem a pénzem, hogy majd megvehessem a legjobb iPhone-t, mert szerintem amikor szeptemberbe kijön a 6, kétlem hogy meg tudnám venni még, vagy inkább még ha csak egy kicsit is, de lemegy az ára az 5S-nek, vegyek-e olyat, mert gyűjthetném, de a minivel már vallatni lehetne, és így már jó lenne, vagy tényleg inkább gyűjtsem, és szenvedjek még vagy fél évet a minivel, áhh nem tudom, szerintetek MIKOR ÉS MILYET VEGYEK? Ezen van a hangsúly igazából.
Köszi
Az 5S is bőven elég évekig.
Az új iPhone-ra abban az esetben érdemes várnod, hogy ha fontos neked a nagyobb kijelzőméret (a pletykák szerint ugyanis elég nagy valószínűséggel az új telefon már nagyobb képátlóval fog rendelkezni). Más esetben nem sok olyan dolgot tudok elképzelni ami miatt megérje még hónapokon hát gyűjtögetni az új telefonra.
Köszönöm, a méretben nekem pont a 4" tökéletes, sokat hordom zsebben, nem vagyok egy irodai dolgozó.
Meg amúgy kicsi kezem van
"Most egy Samsung Galaxy Mini-m van, asszem ez mindent elárul. "
+1
Én is az 5S-t választanám. Az iPhone 6 már csak a piaci trendek után fog kullogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!