Sony XPeria SP hibák?
Sziasztok!
Xperia SP tulajok,tapasztaltátok az alábbi hibákat?
Letöltésnél,youtube videó nézegetésnél(a lényeg az hogy nagy adatforgalomnál) fogja magát és lecsatlakozik a Wi-Firől.
Ha feljebb állítom a fényerőt,a képernyő szívritmusra(???) villogni kezd,akár egy hibás LCD monitor.
Válaszokat előre is köszönöm!
4.3?
Ha az, akkor őszinte részvétem. Nemsokára kapjátok a 4.4-et és remélhetően megjavul.
Hát, akkor egyelőre nem sok mindent tudsz tenni. A Sony még mindig vacillál a 4.4 kiadásán SP-re.
Ha az nem lesz, tutira lesz még bugfix a 4.3-ra.
Addig is ideiglenesen segíthet, ha csinálsz egy gyári visszaállítást, vagy újrahúzod a romot a Sony Update Service progival.
De előtte google szinkront csinálj, hogy ne vesszenek el a dolgaid.
A vissza gomb mostmar nagyon sokszor.nem mukodik orad kozbe csomoszor eltunik a billenytuzet, video nezes kozbe.nemtudok hangot.allitani csak ha leteszem talcara majd visszalepek... Messenger is random bezárul, vagy ledob ha youtub alatt fut, ugyanez van.zene.hallgatoval netezes kozbe azis kidob ma már 5 szor igy jartam pl most is hogy ide irok
... Nem vagyok megelegedve, csak azert nem torom szet mert penzbe kerult es megbecsulom amennyire megerdemli persze....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!