Huawei Ascend Y200-as okostelefon megoldása hangerő gombok nélkül? Többi lent.
Kikapcsolt és nem kapcsol be.. az a gáz, hogy a hangerőgombok nem működnek, mindig beállítottam a menüben, ha változtatni kellett a hangon, de a lényeg, hogy mindig a logóig tölt be, aztán újra, amíg ki nem veszem az aksit, de bekapcsolni sehogy sem tudom. régen már volt ilyen gondom, akkor még meg tudtam oldani a hangerő gombbal, de más megoldás nincs rá? Nincs gari.. házilagos megoldást keresek! köszi.
L/18
Sajnos kell a hangerő gomb hogy be tudj lépni a gyári reset menübe.
A képen amit látsz azt kell megnyomni. hangerő fel + bekapcsolni a telefont, de ha nincs hangerő gombot akkor azt ki kell szervizben cseréltetni, vagy szétszedni mert lehet csak a külső műanyag gomb tört el, és esetleg valamivel meg lehet nyomni a hangerő gombot.
Ha meg le akarod frissíteni memória kártyáról a szoftverét ahhoz is fog kelleni a hangerő gomb..
próbáld jó erősen nyomni a hangerő gombot hátha mégis érzékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!