Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek (haszná...

Milyen telefont vegyek (használt telefont) 30 ezerért?

Figyelt kérdés

Gondolkoztam mindenen: Iphone 3G-n, Xpériákon, Samsungokon, de eléggé tanácstalanul állok. Milyen telefont tudtok ajánlani, ami úgymond megbízható, és nem (vagy nem annyira) elavult.

A válaszokat előre is köszi.

2014. jún. 5. 17:02
 1/5 Saavedro ***** válasza:
39%

Sony Ericcson Xperia Mini Pro/Xperia Pro/ Xperia PLAY/

Apple Iphone 3GS

HTC Desire S/HTC Desire HD/HTC Incredible S

Samsung Galaxy R/W/S Advance

Ezeket karcmentesen megkapod 30ért.

Sony Xperia M (ez kérdéses)

Érdemes márkás, kínai telefont is nézni. Pl.: Xiaomi, Jiayu

2014. jún. 5. 17:25
 2/5 Saavedro ***** válasza:
39%
De ha ezek nem jók/elérhetőek, írhatok még...
2014. jún. 5. 17:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Meg még amire kiváncsii vagyok az a Windows Phone alapú telefonok, meg a Huawei telefonjai érdekelnének még :)

Köszi :)

2014. jún. 5. 19:15
 4/5 Saavedro ***** válasza:

Pl.: Sony Ericsson Xperia Ray/Xperia Neo/Xperia Neo V/Xperia Arc S, Samsung Nexus S, HTC Sensation (ez pl. jó lenne de nem biztos h van 30ért), HTC Desire X

Újonnan ebből sztem van Huawey Y300, Nokia Lumia 520. Használtan sztem nem nagyon lesz, max. ilyen régebbi Huawei (G300), de nem tudom. OLX-en és Hardveraprón nézz telefonokat, ha valami megtetszik, linkeld be ide.

2014. jún. 5. 19:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha bele mersz vágni internetes vásárlásba akkor a Jófogáson is körülnézhetsz.
2014. jún. 5. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!