Szerintetek megéri elcserélni egy Samsung Galaxy S3-t egy iphone 4-re?
Feltéve, hogy tisztában vagy vele, mik azok a dolgok, amit egy android tud, egy almás nem, és azokat a dolgokat te nem is igényled, akkor igen.
Az S3 hardverképességei jobbak és elég stabil rajta a gyári android is. Persze a tökéletesen optimalizált IOS stabilabb, csak kevesebbet tud.
Tisztában vagyok vele, hogy használt árban az Iphone drágábban megy, de ez nem feltétlenül jelent jobban használható telót is.
Találtam egyet aki benne lenne.
Tudom, hogy a samsungtöbbet tud mivel újabb is de most vettem egy ipad air-t és megtetszett nagyon az ios. Meg elegem van az andoidból folyton fagyadózik a telefonom.
Hát, ha már jailbreakelt az az alma, akkor ne lepődj meg, ha az is néha fejre fog állni. :)
De ha tényleg az ipaddal a kompatibilitás a lényeg, akkor érdemes váltanod. Az apple jó szokása, hogy ha megveszel egy appot a telódra, akkor automatikusan megvan a tabletre is meg fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!