A sony walkman-eknek (w705) vagy a samsung beat dj-nek m7600-nak jobb a zenelejáccója?
Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 13:41
2/18 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a helyesírásod szar, az biztos!
3/18 A kérdező kommentje:
Simán 5-ös vagyok nyelvtanból (4.8). CSak elég fáradt vagyok, és rohadtul nem foglalkozok a helyesírással jelenleg!!!!! Ja és nagyon gáz, hogy neked az okoz örömet, hogy beszólogatsz másoknak! Erről ennyit! :P
2010. jan. 1. 14:11
4/18 A kérdező kommentje:
1. válaszoló! Kössz a segítséget! DE amugy tapasztaltad mindkettőt?
2010. jan. 1. 14:12
5/18 anonim válasza:
aki tud helyesen írni annak ösztönösen jön, olyan nincs, hogy nem foglalkozik vele
az más kérdés, hogy sokan - mint én is - nem raknak össze helyes mondatszerkezetet (nagybetű, mondatvégi írásjel, stb...), de a helyesírás nem olyan, hogy fáradt vagy és ezért úgy írod le, hogy lejáCCó
6/18 A kérdező kommentje:
Tudod sok ember a neten vagy msn közben 'cc'-vel írja le mert sokkal gyorsabb mint a 'tsz'....
2010. jan. 1. 15:18
7/18 anonim válasza:
nekem két se w705-ös barátom van. (az egyik a legjobb barátom) a w705 minősége naon klafa. a beat djnek még nem próbáltam, de ahogy a bang&olufsent ismerem,a samsungba rakott ICEpower, sztem meghozza gyümölcsét. amúgy nekem se w595 van. van egy sony walkman mp4-em is. a w595 minősége naon gyatra a mp4-hez képest. a w705-tel összehasonlítva nem nagy a különbség, de sztem a beatdj jobb...SŐT...sokkal jobb (funkcionalitás, megbízhatóság. a sonyericssonok folyton lefagynak és ujraindulnak) BeatDJ a menő!!!!
8/18 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ THX!
Ezt a választ szerettem volna hallani! Mert igazából 99% hogy a február 5. én lejáró előfizetésel le is cserélem a samsung s5230-at egy beat dj-re. Eddig igazából csak sony walkmanok és ez a samsung voltak túlnyomó részt a telóaim... az emberek 99%-a azt mondja hogy ez a jobb és hogy a w705-ös sony nincs túl jól összerakva, DE sose lehet elég óvatos az ember!Kösszi a segítséget! :))))
2010. jan. 1. 16:55
9/18 anonim válasza:
érdekes,nekem 1ik walkman telóm se fagyott még le a 10 darabos kollekcióból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!