Minden androidos telo gyorsan merül?
Vagy csak.enyém sz.r,uj akksival
Samsung Galaxy Ace..
Az is kérdés, hogy használaton kívül is gyorsan merül, vagy csak akkor, ha állandóan nyomogatjuk. A nagy és nappal is jól világító képernyő bizony sok energiát fogyaszt.
Ha lehet, iktasd ki azokat az alkalmazásokat, amelyek nem érdekelnek és a háttérben esetleg futnak.
2 nappal már boldog lehetsz.
A grrenify app segítségével kihajigálhatod a háttérből a szükségtelenül futva akkuzabáló appokat és javul a helyzet, de csodát ne várj. Ha állandóan nyomkodod, csak a folyamatos kijelzővilágítás is leeszi egy nap alatt.
Kedves válaszolók!
röviden annyit,hogy nagyon köszi a válaszokat,pláne az utolsónak,.hisz igy ötlettel hasznos is!!,,letöltöm az appot
Amugy kezdöként bocs ha „hülye” a kérdés,nem vágtam eddig a különbséget..remélem ezzel nem sértettem meg senkit..
Amugy igaz h rohadt sokat nyomkodom,hangüzizek rola ,de enélkül is ha minden futo progit bezárok, éjszaka is full töltöttségröl lemerül reggelre uj akksival,,ugyhogy egy szar,de kéz alol 3500at megért ha csak töltöröl használom már akkor is..
Gondolom, éjjel úgysem akarod, hogy elérhető legyél, lefekvéskor érdemes repülő módba tenni.
Normál esetben repülő módban egy éjszaka 3-4%-nál többet nem szabadna merülnie.
Ha ennél jóval több fogy repülő módban is, akkor vagy a háttérben futó sok xar, vagy az elfáradt akku a hunyó.
Köszi Wadmalac! :)
Az app letöltve,elég jo
Megprobálom még akkor.a.rep üzemmodot,azt meglátom...
de amugy tényleg fos egy telo ez,elsö androidosom,olvasgattam rola itt is sokan panaszkodnak rá,hihetetlen ha valaki a galaxy acet dicséri :O :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!