Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes venni...

Milyen telefont érdemes venni ennyiért?

Figyelt kérdés

Maximum 55 ezret tudnék rákölteni, nincs kizárva a használt telefon se (de csakis amik viszonylag keveset használtak, jó állapotban vannak, garanciás, szóval csak ami még jó).

Eddig Samsung S Advancem volt, de váltani szeretnék, mert nem vagyok megelégedve ezzel a telefonnal: folyamatosan lefagy, akadozik, nem működik rendesen az ébresztőóra sem.

Különleges kikötéseim nincsenek, ami fontos: gyors, jó minőségű fényképező, jó tapasztalatok, nagyképernyő előny. Lehet windowsos is.

Véleményeket, tapasztalatokat, tanácsokat várnék! Sajnos én nem nagyon értek hozzá.

Köszönöm!

2014. jún. 3. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
LG Optimus F6 szerintem ennyiért a legjobb, eddig csak jót hallottam róla ismerősöktől.
2014. jún. 3. 20:36
 2/7 anonim válasza:

Minőségben az Optimus jól szerepel, de ha a hardvert nézzük, vannak nála jobbak is. Pl. ez a kettő, 4 magos CPU-val:

Zte Blade V (36000): [link]

Motorola Moto G (54000): [link]

2014. jún. 3. 20:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Attól mert 4 magos még nem jobb a blade v mint az F6. De a Motorola G egész jó. Még az Xperia L ami szóba jöhet. Külföldről való rendelés esetén meg van még néhány modell.
2014. jún. 3. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:

gondold meg a Huawei Ascend G6-ot is szerintem. nem olyan régen jelentették meg. 4 magos 1,2es proci van benne, 1 gb ram, 4,5 colos kijelző elöl 5, hátul 8 mpes kamera, és a dizájnja is tetszetős, egy abszolut középkategóriás teló ami megállja a helyét bármelyik márka mellett itt egy teszt a telóról:

[link]

ha vársz egy picit és gyarapodna a keret, 65ért hozzájuthatsz újan

2014. jún. 4. 08:35
 5/7 anonim ***** válasza:
Annyi pénz nagyon sok érte.
2014. jún. 4. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:

DOOGEE DAGGER

50e Ft

2014. jún. 18. 21:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Kinai noname telot nehogy vegyel.

Hasznaltan egy Lumia 920 erne meg, iszonyatjo kepeket tud csinalni, WP8.1-el villamgyors, es siman alazza a jelenlegi Android csucsmodelleket. Nem mellesleg nem lassul be mint a legtobb Android, es tovabb birja az akksija ;)

2014. júl. 1. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!