Milyen telefont érdemes venni ennyiért?
Maximum 55 ezret tudnék rákölteni, nincs kizárva a használt telefon se (de csakis amik viszonylag keveset használtak, jó állapotban vannak, garanciás, szóval csak ami még jó).
Eddig Samsung S Advancem volt, de váltani szeretnék, mert nem vagyok megelégedve ezzel a telefonnal: folyamatosan lefagy, akadozik, nem működik rendesen az ébresztőóra sem.
Különleges kikötéseim nincsenek, ami fontos: gyors, jó minőségű fényképező, jó tapasztalatok, nagyképernyő előny. Lehet windowsos is.
Véleményeket, tapasztalatokat, tanácsokat várnék! Sajnos én nem nagyon értek hozzá.
Köszönöm!
gondold meg a Huawei Ascend G6-ot is szerintem. nem olyan régen jelentették meg. 4 magos 1,2es proci van benne, 1 gb ram, 4,5 colos kijelző elöl 5, hátul 8 mpes kamera, és a dizájnja is tetszetős, egy abszolut középkategóriás teló ami megállja a helyét bármelyik márka mellett itt egy teszt a telóról:
ha vársz egy picit és gyarapodna a keret, 65ért hozzájuthatsz újan
Kinai noname telot nehogy vegyel.
Hasznaltan egy Lumia 920 erne meg, iszonyatjo kepeket tud csinalni, WP8.1-el villamgyors, es siman alazza a jelenlegi Android csucsmodelleket. Nem mellesleg nem lassul be mint a legtobb Android, es tovabb birja az akksija ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!