2x leesett a mobilom a földre, meghalt?
du-ra majdnem teljesen lemerültem (nem figyeltem) töltöttem egy keveset, majd küldtem egy csomó újévi üzenetet. 2x leesett az asztalról a földre, majd elsötétült. Töltőre tettem, de nem a töltést mutatja, hanem néha felvillan. kb. 1/2 órája töltöm, ilyenkor már be tudtam kapcsolni, de most nem. Lehet, hogy nem az esés miatt van, hanem azért, mert teljesen lemerült?
Ez most egy motorola:( én hülye nokiáról váltottam, de nagyon megbántam. Nincs jelenleg másik készülék a lakásban, ill. a régiek aksija már rossz. Mit tehetek?
Szilveszter (itthon) mobil nélkül:(
21:53
Szerintem meg Sony Ericsson is elég strapabíró.
Az újabbakat nem ismerem, de még a K610-em, meg haveromnak is a hasonló nagyon jól bírta, pedig esett nagyokat.
ha a nokia esne le a földre 2x semmi baja se lenne, de ugyanez a motoroláról nem mondtható el
a barátomnak motorola v3-a volt, 1x 1méterről elejtette, beszart a mobil kampecc, nekem is volt egy v3-a motorolám, nyitott álapotba ejtettem le 3 méterről kettétört
Állat:D:D:D
Élezd újra!!:D Vagy hívd A MENTŐKET:D Ilyen kérdést:D király:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!